DPB係黑店 - 脫毛討論區17

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
唔得。
之前得係因為武肺少客

利申 試過
上次係度屌aplus hea打喪畀人負評
上個月準時去到等咗九個字
前幾日遲咗十分鐘 就話我遲咗啲喎 要等一陣最後又等咗九個字
本來都想回應佢哋, 搵啲六年前嘅新聞? 同埋關脫毛咩9事呢? 真係戇鳩鳩!
不過都估死佢哋又會鬧翻話我哋係PK打手! 佢之前做過呢啲衰嘢㗎啦?
本新爬完文都想join aplus
點為之hea打?
其他人擁埋出嚟添,點算。
Wts sent
終於有人出聲
上次係咁咦講左句難約,就勁大反應話唔好係咪都屌
同埋都聽過好多人話比其他公司痛
aplus比以前難book咗
又好似冇用冷凍咁
真心大家唔好join

等我易book啲
邊間打手 分唔出了
加多項 hard唔hard sell
基本上都係呢幾樣野trade off啦
又要平又唔sell又嫌人地難book要等
唔講打得hea同痛同冇用凍風住 淨係講sell呢樣
真心想知aplus邊間邊個sell你plan
我上去打咁多次 都冇sell過我一句
淨係見我手臂毛囊角化得好嚴重
叫我可以試下mask 15
就算第一次上去都係我主動講想join 15800全身
我fd淨係join 細part 980 都冇比人sell過
唔知打手們有冇去過d記果啲大公司經歷過真正既每次都sell到唔比你走呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞