DPB係黑店 - 脫毛討論區17

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
係個度打左兩年幾 無試過約唔到 次次都係脫完即約
準時上去最多都係等十分鐘就一定入得房
同埋完全唔sell 我就算話有興趣加part
佢地都係說我一兩句就算 完全唔chur

Aplus係無你講個兩間咁撚多廣告
但我會話質素 同埋 舒適度 絕對值過你講個兩間「大」公司
前幾日上去做 佢突然問我分兩日做係咪好麻煩呀
宜家可以轉 一日做晒全身 不過三個月先返黎做一次
話係部機間廠suggest
認真咩
無啦啦6星座變3個月喎??

利申 我無轉
Beauskin呢期好似公司出事
more beau 夏天個時做緊5000蚊前後full bikini+underarm 係真永久保養

自己做緊More beau 5000蚊個plan,用即棄浴袍,打之前會再補剃。都係用gentleLase pro le 755nm部機
去邊到打bikini 都係會痛,睇吓自身忍到幾痛
Sales就唔係好sales,因為我其他部位差不多脫哂,佢冇sales我其他位。
前排先第一次脫,唔識跟左朋友去MEDILASE
窮L剩係揀左脫underarm
脫埋手腳太貴
而家剩係想脫埋手同腳
有冇其他平d推薦?但又好驚sell
如果唔係永久果d係點的?
因為而家成日關美容院,有d 驚一次次計果d但脫完一次關左又隔幾個月先脫,咁果一次既效果係咪會無左?
之前脫underarm脫左兩次就關左,隔一排生返晒出黎,但MEDILASE果度永久所以又唔怕
如果無永久果d而家咁去脫都ok嗎??
Beauskin出咩事

聽落又好似more beau好啲,咁絲打我可唔可以知道你個bikini打到咩進度自己啲毛又濃又粗,驚打勁耐都清唔晒/一忽忽
你脫咩脫咁耐都未脫完 5年 你一年脫幾多次?
好撚憎neo derm集團
啲人閪加hea 又貴
我都係打咗兩次,都冇咗7成,第一次我就留咗少少毛,第二次就全部剃。留低啲毛都生慢咗,下個禮拜再打第三次,應該全剃,之後就唔會全剃,費事冇哂啲毛
下唔係啩 我因為一d野而要改一日打哂 但佢無咁講喎 如果係 我寧願分兩日打 講明6-8星期 3個月咩毛都出啦
你係咪真係有去過㗎? 佢哋就算最初期開嘅時候都係比四次錢就已經永久保養? 咁請問做乜要拖你呢? 收完四次錢都係冇錢收Ka wor!
我直情嚇親打咗個突!使唔使明顯到咁
治療師愈做愈hea
因為佢啱啱先開放俾散客做佢哋做開內部客明星客。

利申,非打手
我間間都有做過,D記(underarm),H記(全手臂加大腿)
連垃圾810 nm 機嘅dxxmx 2x (膝頭哥加小腿)
都有幫襯過。
下個禮拜去join a-plus執返810nm 小腿啲永世都唔清手尾。
以前冇乜錢,所以要分part 做,同埋以前冇乜睇連登,所以浪費咗好L多錢。
所以同大家講,睇清楚先好做。唔好學我咁
都真係希望佢地有mon post會改善
如果一直keep住好水準嘅話同Aplus有得揮嘅
下星期準備去yanis,有無忠告
如果早啲發現呢個group就好,唔洗貪平揀佢
其實a+ 全身4+4之後脫唔清 全部part逐次俾 加到有永久 total計都好似係啱啱兩萬
你可以whatsapp問佢
一路都見到你留言
見你之前話驚男朋友介意你黑
講真 身體係你自己 暗沉呢啲野好多都天生 介懷咁多 不如接受下 一係做多啲磨砂 再唔係你呢半年都唔好再去脫
你覺得條仔介意 但其實未必呢 仲要因為咁想喊真係有啲誇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞