DPB係黑店 - 脫毛討論區17

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
其實有返工都唔一定要join 佢係腦殘
我計好岩岩好一個月㗎
佢唔肯幫我脫
我想問 臉生暗瘡係咪唔打得架?我只係m前先會生 但都無得打
上次打 只係避開左粒暗瘡無打 其他位有照打
想問吓手臂有毛囊角質層 脫唔脫得架
驚上去又sell sell sell
想知其實755痛唔痛架?
我手臂都有 仲要好多
我係去yanis 脱
一開始脱之前 我有講明有呢種皮膚病
可能yanis冇呢方面嘅儀器整毛囊角質層
佢就冇sell我
都係問下我隻手點搞咁樣
佢話隻手有呢啲 可能要脫多幾次先得
有冇絲想夾aplus 10800二人plan!!
想轉15800 full body
https://t.me/mdthbf
我都係做咗半個鐘咋 不過一上到去就有位
同埋想問下打面嗰陣feel到有強光係咪正常 佢個眼罩好似遮唔曬 我驚下次打眉心會再光啲
佢有講愈近眼會愈光 同佢眼罩係鬆鬆地會透光都正常啊
唔該曬
因為細個試過望強光搞到視力受損咗大半年 所以有啲驚
係咪就算鬆鬆地 合埋眼都唔會傷眼
我覺得還好 但應該可以叫佢綁翻實啲?
真係唔敢着背心
絲打有冇試用過NeoStrata Gel plus
聽人講好有用
從來唔着背心
淨係着over size嘅t-shirt
冇試過呀 我都聽過人講 不過好似好貴
我都係算放棄咗自己隻手
咩公司行政費要收$2000咁巴閉!我A記尖沙咀轉去銅鑼灣一蚊都冇收喎!
終於有人講kit
佢d態度差到好似唔想撈咁
我每次都勁唔想同佢講野
我都好想知可唔可以轉consultant...
去開tst 之前中環分店新開諗住近啲轉左去做

一入去已經捉我入房sell左半個鐘 又sell facial又sell脫毛 又話幫我分期乜乜個啲 但佢哋自己都唔熟價錢 一路講一路睇個網頁 一陣話呢個價錢 之後又話 呀唔係 係呢個價先岩

我係咁話信用卡無錢先肯放我去做脫毛 幫我脫即治療師都感覺唔係熟手 做左一次就轉番去tst嗰邊
聽到你地講做半個鐘,我先放心講😂我都係差唔多
佢個眼罩係好L鬆,一郁就甩,勁誇張。

WD可唔可以改善下,知你地有mom post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞