DPB係黑店 - 脫毛討論區17

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
冇錯邊有咁完美
試吓逐一擊破先
Hea打:唔好計佢有邊啲治療師打得好,我相信每間都會有啲員工係好有啲係冇咁好,A記起碼有一樣野就係可以指定治療師,你覺得佢Hea可以指明唔要佢囉!
特別痛:啲姐姐同我講佢哋係打大能量㗎,想我哋啲毛快啲死,減少做保養嘅機會,唔同其他公司希望我哋成日去,因為可以每次都有得sell, 咁如果想冇咁痛打低能量去10萬次嘅咪去第二間囉!
冇用冷凍:我見佢哋一樣有晒原廠證書喎,如果有張證書都唔代表有用冷凍,咁其他都唔代表有用㗎?
Hard sell: 如果A記都叫hardSell, 真係冇嘢好講。請指出邊一間分店邊一個人sell你? 而且你都可以投訴㗎?
難book: 呢樣就真啦! 約咗真係唔好臨時唔去, 因為真係好難再約返, 但如果每次做完約下次又唔放飛機嘅我又唔覺有咩問題係約唔到。都係果句啦冇人去又驚執笠,多人去有信心保證難book就一定㗎啦!

打手就唔該做吓功課先! 了解清楚間公司先至去抹黑人哋啦!
係唔係打手呢就一睇都睇得出嘅!尤其嗰啲明明呢度係講脫毛,又走去講佢Facial打針嘅騎呢怪
不如我哋又估下係邊啲公司嘅打手?呢度來來去去都係講幾間咋嘛
我試過 醫生話我疤痕體質專科話

但我照打最慘係佢會留黑印
咁又好慘喎,可唔可以做返啲去色素嘅療程?
呢度幾乎全部都係Aplxx嘅打手,講返真感受又負評,都算係黑店中嘅黑店!
到底點define黑店呀
其實講aplus有乜唔好係冇問題
間間都有好有唔好
但句句都加黑店2個字
真係睇唔過眼Aplxx嘅打手,不停吹捧自己有幾好,人地講事實話Aplxx黑店,要等好耐同冷凍唔夠打得痛,比個負評就不停追擊,有夠玻璃心
我join過aplus既full leg 全面同全背
銅鑼灣同尖沙咀店都試過

其他店就淨係試過20beauty

a記係真係唔hard sell既 一次都無sell過

治療師我通常覺得好既打2次想再book公司就話佢已經無做 只可以話細心同hea打既都有

比起20beauty我覺得a記係真係痛啲 而且有幾次佢都話冷凍劑咁岩用哂 一係叫我轉隔離房打 一係就唔用冷凍劑打 一係就要等 我3樣都試過

細part我諗4+4打8次都可以脫哂 但我係毛孩 大脾打左9次 依家如果細心睇都會見到仲有少少毛 但我就唔介意無再打 全面我淨係打咗一次就無打 因為爆瘡
Hi 我係巴
想問如果想脫鬚根有邊間推介? 係咪大家講嘅多數都會做埋男仔
睇完呢個post先join aplus 冇後悔過
0經驗想請教一下咁多位
想脫毛(upperlip underarm bikini 小腿(如果ok嘅都想全身
毛唔多唔粗,但好想脫
係邊間脫最好?有冇永久脫嘅好介紹?有冇咩優惠?例如學生優惠?referral code?
見到網上有好多幾百蚊幾個部位,係咪唔好?
另外仲想問下打全面係咪會爆瘡...
做咩負評我我認真問...

利申:絲
追下post先問好冇...
如果講一間 一陣又比人話打手

下次開po title應該加請先追po後發問
[url]我見到有人話WD同A字 ,有人話H字好,我好想請教一下
BTW多謝答覆[/url]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞