[FMVP - AD] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
WA我屌你老味依加basketball-reference想搵Stats要比錢
結果可能變做兩個人衝去AD到

不過馬後炮咁講,如果冇暫停傾過防守個方向,得返兩秒換人可能真係唔太好
點都好啦,下場努力
屌 真?
Lbj嗰個真係唔算係pick 直線可以追過去灣都唔洗轉
如果落咗order all switch 叫咗grant換防咁耐都冇反應就grant都有半點責任
https://stathead.com/basketball/h2h_finder.cgi?&utm_medium=bbr&utm_source=bbr_homepage&utm_campaign=basketball

岩岩見到上面講perkins vs howard
想搵佢地head2head數據
結果變左咁

依加連想filter下d數據有幾多個人拎過都唔得了
所以話輸malone ,根本唔應該換人,突然落場,好易有誤會
條傻閪成日幫foj含 仲廢過班廢老成日打飛機
佢指晒人咁叫grant去補
代表grant唔覺要switch
當隊友唔諗住switch
你又一條直路可以去追防
仲可以要有咩excuse
佢一早放棄追ad 卡到foj死一死 唔知係唔係代表malone話要all switch

All switch嘅前提下
7成問題係pulmee本身冇需要switch
3成係grant俾傻閪plumee叫咗咁耐都冇反應
佢地事前冇timeout做準備,亦都唔知道佢地平時邊線防守啲rotation係點樣練,但係我懷疑佢地係乜order都冇
如果冇事冇幹,Plumlee冇咩理由一落場會expect隊友同佢玩all switch
起碼就咁由呢球波睇,見唔到呢兩位隊友之間有咩默契

所以我睇法係:
1) 教練有責任
2) Plumlee係on9
Data team都要搵錢
你明唔明
malone話要all switch
唔代表球員唔洗識分咩情況要switch
當無人阻住你去守你既matchup
無可能會係驚隊友突然想守你個隻
所以跑去第二度守其他人
睇返原來d鬼佬都屌好撚貴+on9
8蚊美金一個月

唔係寫開文個d點買
所以點錯都係plumee錯先
Grant衰係衰佢見到plumee咁on9都唔幫佢補鑊
佢勁癲下。。。
得半秒仲要俾廢老遮住鬼知佢咁戇鳩
收到風你心隱隱作痛
Foj仲好意思話自己mvp
隊中最勁都唔係啦
我3月個陣已經講過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞