[FMVP - AD] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
塊守AD基本上一定要用double team

btw 見到Coach Nick講(無辦法之下)可以試下多啲用Torrey Craig對AD
場波我淨係睇咗第4節所以唔清楚,亦都唔知大家點睇

定係其實真正答案係Bol Bol
14刺 宇宙勇
未開波我話無得打,俾人駁我湖守唔到雙槍乜乜乜,仲要屈鳩我湖狗

忽然球迷幾時先學識籃球係打一隊
Millsap兩次
Lowry DDR 三次
Horford四次
PG 四次

Walker連打嘅資格都無,等於玩pokemon打小哥達咁咋
JB可唔可以持續又攻又守48分鐘先
打小哥達
好撚mean
Butler作用係防守同clutch time咋,本身唔係superstar level無能力carry成場
熱火咁勁係因為攻守體系都強,Butler只係做大佬定軍心
會唔會艇易食D...
初初大家都預艇橫掃入決
結果打左幾場垃圾出嚟
爭D小牛都過唔到
應該掉轉
係湖臨尾柒先俾塊希望
AD同rmbj各失準半場
都贏唔到
Bol Bol我怕佢斷腳 了到仆街...
所以pg同可愛式g7 係好撚難
今日所講既失準都唔係個皮
ISO應該譚勁D
JB要佢強攻全場實攰撚死
佢分分鐘仲要對位rmbj
唔通搵而家呢個伊古達拿守咩
butler連打Brown/Tatum都係55波
入到finial只會比沾屎撚狗
仲有bam邊守到AD
撐湖人對家是必須的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞