[FMVP - AD] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
係 完場又要紥住個膊頭啦
到時拎住10幾個first round
又想送幾多個mvp出去
3:1被逆轉最多次嘅教練仲教緊 除咗戰術問題仲有管理層到教練團實在太縱Leonard load management咁多根本唔會做得好chemistry
真 討論緊FMVP俾啞狗定PG定Lou Will
好撚偉大隊波,NBA MVP製造廠暨再就業中心
我諗係
Lock down prime time RMBJ牙你識條咩
EDC係湖狗
條友都似勝利球迷 快艇簽撚左兩條傻西 佢都有POST IG 好似好撚開心咁
雷而家渣住咁多pick 無可能養到咁多新仔
而家又要考眼光 睇下有無可能選到個勁人
Alexander係唔錯 但唔似係all star level
玩多一年兩年 pick唔到勁野 都要用堆pick 換人
正常真湖 點會 lac簽左啞狗同女人 會咁撚開心呀
條友應該係住LA 捧撚晒兩隊 邊隊贏就POST IG果D
佢前幾日先笑鳩快艇。。
屌...你夠真湖 夠撐勇啦
宇宙艇都要靠好彩過塊
又jer
波叔時期六年三次二輪,塊都一次西決一次二輪了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞