[FMVP - AD] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
我湖已champ
rmbj po 2-0未出過局
講起all switch,睇返呢球守邊線靚撚到
好明顯我唔係湖迷來,但係我覺得呢球打得幾好
當然佢地有個timeout做準備,但係rotation一定要事前練習過
https://youtu.be/uqf13CnVVSo?t=696
https://twitter.com/WorldWideWob/status/1307868969169301506

大家怪錯晒泵李
係格蘭特的錯
唔鳩up點講波
上面已經討論左好耐 自己睇
唔好再好似上似咁柒
要鳩up搵連登仔都得
但連登仔會唔會話自己守到猴
Perkins成日吹到自己第一中瘋
我覺得係隊波人腳問題
我記得個陣入樽賽,有ching話就咁跳過Tacko Fall冇美感,要打埋個飛機先入樽
好心76玩多一年放生其中一個
搵d antoni打小球
There was never a screen. Plumlee assumed it was coming so he preemptively switched. Grant saw Lebron just standing there so why switch?
都係泵李錯
今日冇睇
點解最尾個play要收起millsap
老波骨加上本身佢唔係防守差個d人
第一中風就有佢份
關鍵防守play唔出老波骨
真心接受唔到
防空接掛 但冇暫停根本冇乜可能有靚嘅空接戰術
JR jm9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞