[FMVP - AD] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
Rmbj如果係湖得一冠唔夠班掛
加素其實應該掛啦
睇返herro個背景,Milwaukee出世,2016年應承去University of Wisconsin–Madison打波, 2017反口去Kentucky打波,屋企比人淋紅油 門口比人寫大字 行過有人係佢耳邊恐嚇佢,搞鳩佢屋企人
76人好似搵lue教
差個腦已經差好遠
只適合做二佬
有腦嘅黑人十隻手指數得哂,Tatum算係咁啦
有腦嘅黑人十隻手指數得哂,
有腦嘅白人連NBA都未必有得打
冇腦嘅黑人大把,
冇腦嘅白人打都冇得打
48分鐘識排陣都係一種學問我諗佢點都好過MDA
以為喺垃圾隊一冠都有得掛咩
冠咗先講
Plumlee
運動能力勁過黑人 唔計
炒doc
Trade Pg13做其他pg

搞掂
冇得打bubble訓練營
the Atlanta Hawks moved into a quarantine phase before taking the floor for a week-plus of league-sanctioned, team-wide workouts in Brookhaven.
唔知有冇好似summer league咁有直播呢
Sefolosha 都做咗好多年隊友
自膠

應該冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞