[FMVP - AD] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
要贏到一場先有得3:1wo
仲有肥佬雲根迪重用Nelson棄用街波王 不過東岸除咗我塞根本冇隊對湖人有威脅
其實你作為一個SUPERSTAR
Clutch Time Per36冇30+、命中冇40%以上
真係講唔過去

難為d死太監今年仲係度J緊咩FOJ助攻王、仲未退化、逆生長依D廢撚話

一望下高階數據就知FOJ跌得好勁
所以我覺得如果西決艇對湖 打到第4節咬得住5分分差 艇會有優勢
如果支姚冇傷就好 踢你湖出局
追平咩?
09年點都冇佢份啦 KG冇傷東岸都唔到佢同猴揸fit
無聊路過,係到提提大家,聽朝冇比賽架下,來緊下一場後日先開波
5rings?
湖出年應該差唔多
後年有cap space
自從知道後切暴係條肥閪就冇再聽

SKY把聲難聽到仆街更加冇聽
Rmbj要睇埋佢今年playoff stat
先下到定論
佢stat好多數表示緊隊波好差佢先要大包大攬
另外佢Season越嚟越hea
仲有就咁睇今季playoff
目測無咩狀態暴跌
咁當然已經無18騎咁癲
其實佢講得唔算有錯wo
如果係開季原陣 表弟 Dudley Cook嘅話真係行唔遠

係咁啱表弟傷先簽到估唔到佢回春嘅猴

季中又執到AB0(係屋企) 同大摩
同Troy Daniels
想講playoff stats仲柒
不過sample size細唔拎出黎講
講成堆人咪又係得猴而家仲用緊
打拓打箭猴既作用有幾大姐
表弟係到jokic連屎都冇得食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞