[FMVP - AD] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike

講起AD就諗起教練呢張圖
雞塊應該請返george karl返嚟
Zip一zip d湖狗就入final啦
點睇都係負資產佐治啦
kawhi
你7左
咁又咁講 鵝個陣會好勁
Kings 幾時trade 走fox
唔好浪費佢啦好嘛
New orleans lakers
可以睇下YC係咪好過AD
根據《The Athletic》記者Shams Charania報導,洛杉磯快艇本季以令人失望的成績結束賽季,球星Paul George在季後於更衣室中表達希望所有人再戰一季的計畫,但是隊友不買單、還有些人翻了白眼,球隊氣氛相當低迷。

因為George自己就沒有在系列賽以身作則、打出應有的表現,而且球隊季後有多人將成為自由球員。

George在和金塊系列賽不穩定的表現,讓他和隊友的關係出現矛盾,季後賽期間,有多名快艇隊員和George發生口頭上的爭執,理由是他們覺得George缺少責任感。

另外,報導中也提到了快艇球員們對於Kawhi Leonard及Paul George在球隊中享有優惠待遇而不滿,特別是前者常常進行「輪休」,但又沒有和隊友進行足夠的討論,讓雙方之間的矛盾加深。
啲風格似nba版往死裡打
傳到想要D ROSE入大飛...
快艇lee隊鳩波
其實成隊連教練問下自己game5,6搞咩先,下半場成飛高隊唔集中,攻防死哂冇戰術發生咩事。game7又係下半場崩潰,都on撚99
你話pg,kawhi game1-6好差咩又唔覺,但成team黎講下半場冇火冇防守冇戰術,教練又廢可以點
又講輪休悶唔悶
依家可以長休
想知講個d人有無斷過ankle
新潮文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞