[FMVP - AD] NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (50)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
反而塞軍搏下仲有機會打到6場
拉番平均黎講吾皇今日都算正常發揮
所以其實塊正常 湖小小失準 塊都有力贏
但把握唔到
要寄望之後湖4場起碼3場失準都幾難

吾皇4冠(希望得3fmvp
出年就好睇
網艇鹿勇塊
湖都幾難2連冠
你要望AD同rmbj同時失靈先得
上半AD唔得 Rmbj頂
下半rmbj柒 AD救場

定塊試下AD拎波就包夾
放靈堂射手
由Rmbj同其餘三個自己玩
塊守AD基本上一定要用double team

btw 見到Coach Nick講(無辦法之下)可以試下多啲用Torrey Craig對AD
場波我淨係睇咗第4節所以唔清楚,亦都唔知大家點睇

定係其實真正答案係Bol Bol
AD根本無敵,金塊今年入到西決已經好大成就
未來MPJ MURRAY HARRIS(?) 進步多D夠沖冠軍架喇

唔係講笑,岩岩見到呢一句已經估到呢個comment係邊個打
綠軍出到線先講
一個bam都搞到綠軍喊出黎
如果換左ad其實同打火箭個底差唔多
仲有無人FF緊AD唔續湖
咁AD可能真係會唔續
Ingram>廢老沾
續完先換
Game 3塞算唔算破咗熱火個zone defense
呢個東決 由hayward出得返開始 已經係塞佔優d
出寶寶肯定球球俾廢老switch嚟打
本來諗住三四年湖艇勇未收晒皮都入唔到西決,點知今年就搞掂
上限真係睇MPJ進化到邊個位
其實猢呢個陣勁過之前鵝好多咩
Spo賽後調整好勁
睇下G4點
鵝有邊個比得上占士
三波就得
大波不了
下年湖開始冇貨啦 西岸冇大變既應該得艇一個強敵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞