24/7 Fitness係未真係咁好賺? 而家擴充到成30間分店

946 回覆
358 Like 13 Dislike
見到富臨根本唔想行入去

原來死場嚟

做咩都無人理你
以前要返shift去247度做 做到凌晨1-2點
500蚊24小時算係咁
未就係 康文收11 , 出面p記果啲都收10至11點

好多人返shift 成十點先收工, 點操到野? 24h gym個概念幾好 至於400-500貴唔貴就睇人啦

我覺得佢地可以整啲2-3年plan 平均每個月400樓下既, 咁又可以儲下客
部人面識別機用黎做咩
冇港島區
係,零晨時份冇人既話入廁所扑野都得!
老銅個間先係極品
24/7點會冇
你都on9當人地p記 加洲咩?

而家仲有4-5間裝修緊準備開啊,
498一個月 逐月俾 全線分店任去
無人sell你 得12-9先有一兩個staff係度 全部自己做
有咩貴? 諗唔明
一個月四五舊都覺得貴嘅話,不如去排康文署,再唔係去樓下公園拉下算啦
仲有, 佢冇預繳式, 冇合約
大把喎Ching
一間黎講就係 但以多分店黎講好正 weekend 你去其他區約人 見面之前係個度附近做完沖涼,好正

對於時間少既人黎講好方便
你去撚過未? 係當左人係PHYSICAL咩
冇預繳喎師傅 逐個逐個月比 你最多都係蝕一個月嘅錢姐 你慌佢摺咗仲會收你錢咩
我都諗緊呢個問題
開咁撚多間夠唔夠cum
但我簽完一年變左生約又無焗我簽多年
淨係話早一個月單聲就可以cut
一睇你講野就知你未撚去過上黎9up
有時搵人去清潔下整下器材就得 真係唔錯
但果到會唔會長開冷氣?
尖沙咀 係Ng Wai Lun, physique competitor
新光中心個間gym人數仲多過成個商場
計過已經算過得去
一嚟開24/7 返工前想早啲操又得
夜晚凌晨想同操女女又得
二嚟多分店 有時放工唔想返去自己住嗰區操
喺同區搵間gymroom操都得
仲要新張送早鳥送2個月

同埋呢排風氣要全民健身打狗
康文呢啲便但排成個鐘先做到咁唔合乎效益應該唔多人會想揀

利申中非打
無預繳其實佢驚唔驚人走數好易走架咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞