24/7 Fitness係未真係咁好賺? 而家擴充到成30間分店

946 回覆
358 Like 13 Dislike
未有疫情已經唔想share機
有疫情更加無謂搞
你做完有汗,我做完又有汗,咁樣水乳交融真係唔係好接受到
冇 操得好自由
其實厚面皮d見人開門直接跟入去就得個人面識別系統純粹拎黎開門only,門口根本無sen屎既系統

ps唔知其他分店,深水埗我有join會員但係有時都係貪方便就咁跟人入
為左見佢特登去
下次跟你入
所以地點啱 有得簡就GO24 唔使簽約隨時唔玩就cut。鬼佬Marty開真係成個氣氛好好多 staff出出入入都打哂招呼又friendly 啲人都高質好多 又有rules要拆餅 唔拆餅staff會睇cctv屌9你 聽過話有人凌晨諗住偷雞唔拆餅 第日比個staff話咗兩句
join 過 Anytime 完全無人去親都夾住sell ...
頂多都係簡介做基本了解既時候sale 過唯一一次 ...
不過一定唔係以前果種夾你係咪都簽 200 年 ...
而且 24 hrs ...
可以真係專㨂少人時間先去 ...

之前因為搬屋 完約要退會都完全無奇怪野 ...
( 而好多係特許經營,間間唔同公司hold、
個 plan 即使同一品牌都唔可以區區互通。)

所以都係好實際你有需要就 join ...
再有需要先考慮請 PT 教 ...
其實堅係唔錯。
呢個時勢逆市擴張
一係富二代開
一係黑警開
anytime有諗過但係觀塘個間真係好閪
franchise點全線執?
全港+澳門黑沙環果間都去得
p記99蚊表示498真係好貴
住油塘表示依家去九龍灣+北角

等緊TKO
我都考慮緊 24/7 同 Fit 24 ... 一定要落場睇睇場地同器材先、間間唔同人管理 ... 人流又會因為地區而有差別。
可能係特許經營嗰啲
蘇聯解體之後
d前蘇聯加盟共和國咪組成獨聯體(CIS)囉
所以唔駛驚全線執冇得做
早知join go24
而家想去英國 要cut約 就要硬食1500
油塘撚
好期待TKO個間
出面仲有條海濱可以舉完鐵就出去跑步
Go24都好多人
問題係佢開咁多間都爆到仆街,做唔到分流
fit24唔知幾錢
anytime新西D場唔錯
我個FD係ANYTIME做 可惜地區真係唔就腳無JOHN
唉好能後悔

好能後悔咁遲先轉247
仲問點生存個D
你睇下大西北同大圍觀塘個幾間爆撚到花市咁要開多間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞