24/7 Fitness係未真係咁好賺? 而家擴充到成30間分店

946 回覆
358 Like 13 Dislike
屌你唔撚係掛 我去開荃灣 講啲外表黎聽下
睇你去邊間啦
睇佢官網d場地圖都覺得好撚細同少機
Goji雖然唔係開24 但起碼夠大
至於sell唔sell 你唔理佢就得啦
你呢啲純粹入左去當做左既或者玩幾下跑步機當「健身」既實覺得你先啱架
呢啲就係點解有人會覺得貴既其中一個原因 就算佢地有錢都唔會join 因為佢地都唔係真係有目標操 純粹想瘦想瘦同想瘦渣嘛
所以佢地個啲有會所咪夠
人地主打24hr 同唔會係場入面SALE人買PLAN
點同P記由你開始做個刻D教練已經望到你做完個刻
冇人講fit24?
247無人理你
入gym room
你唔明1間館有3個squat rack +木地板同得1個squat rack +爛地既分別

當你明既時候你就會乖乖地比多幾百蚊個月
我簽3 年每個月120 蚊唔使
我朝朝7 點去除左深蹲架,其他野基本任用
五萬租,你真係唔知價....
器材一定係總公司租比加盟商
all club pure 唔止呢個價啦
講真呀,500邊度貴,一日人工都夠突。講到尾咪又係有冇心機操姐,成日話打狗打狗但又唔操唔識嘅咪上網學,再唔係咪搵熟人一齊操一齊研究下不知幾爽,最緊要係247冇人會煩你,由你玩。當然亂咁做俾其他師兄笑係另一回事。
不認同... 不過睇多幾年就知
做過咁多gyn so far 次次d人都好有禮貌 沒試過你發生嘅嘢

利申 康文
唔係聽講,一定係
到而家都唔明megabox果間點生存, 去呢個位做倒不如上p記, 德福淘大都有, 而家有埋24/7
想瘦都可以係一個目標
嘩,師兄,堅知內情喎
月費幾多
雖然話就話續月比 但簽咗約 要cut都係要比錢
其實都係比個約綁死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞