24/7 Fitness係未真係咁好賺? 而家擴充到成30間分店

946 回覆
358 Like 13 Dislike
其實夜晚9點打後仲會唔會好多人?
唔係
過左9點定10點就無人
我玩咁耐真係未見過有人做壞規距帶人入黎
不過我記得如果同時多過一個人入黎就會響鐘
我估唔係
同埋佢FACE ID要真人塊面, 唔係相
同埋好多間都有防尾隨系統
如果一個ID入左但DETECT到兩個人就會有ALARM
不過凌晨3,4點響ALARM都冇人理啦
個系統sense到有人冇過機,會自動send警報畀個staff
響左ALARM CCTV會影你相
吓, 即係點? 我唔撚明呀ON9
其實同247一樣
但247太熱門應該好多人
同我爭機
一出去就call馬圍你再告你暴動襲驚
岩岩開係咁
我JOHN個陣247都無咩人知 個個仲講緊P記
屌你老母呀ON9
人地24小時係咪要棟個人係度呀
唔係有咩方法呀, 你答撚左我先啦
廢物, 唔撚死都冇用
睇你D垃圾同現實脫曬節就好撚笑
乜撚野都係提出問題, 但又冇解決方法
之前join 荃灣Anytime 係唔錯 ...
個plan 仲可以包埋 free join d yoga 、HIIT course ...

成個plan 既價錢就應該幾個 Brand 都差不多 ...
所以主要都係睇管理、環境、設施 ...
( 好彩習慣夜貓時段先用 ... 成日可以靜靜地練都幾ok )
咪撚SPIN走自己ON99既事實啦
你之前話人面識別有問題
而家又改口話"海康威視"
得啦, 又BLOCK一隻傻鳩
lm
之前話人面識別有問題
擺明唔撚理解24小時GYM運作
知道自己柒撚左就話係系統牌子既問題
唉冇撚眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞