24/7 Fitness係未真係咁好賺? 而家擴充到成30間分店

946 回覆
358 Like 13 Dislike
無fd一齊去其實好撚悶
平安夜就真係邊間GYM都無乜人
GYM撚包場
係怕衛生的話一唔一齊都唔想用架啦
pure咪唔會太多人(除左旺角), 5-7點d機都唔使排
好懷念後生可以朝早唔洗返工返學去康文做gym,冇乜人
屋企有張bench同有對可調教既啞鈴
但始終下下要較重量同埋做唔到cable
如果WEEKDAY, 5-7唔算係PEAK HOUR
7-9先係
我淨係知
gym d 場好多都係遵理做業主
康文係輸在冇barbell同人多
其實好多間都係廁所同浴室獨立分開....
一定係🤔
人多唔緊要呀, 操野咪輪機囉
最慘係D退休人士, 同佢輪就咀藐藐咁
坐係度話我未做完喎, 駛唔駛咁急呀
玩左anytime 一年多, 岩岩轉左過去24/7
sales plan 一個月42x/月 ,平過anytime 550/月

機比較多種類, 但擺位明顯亂嚟,
big three 位置連鏡都冇
anytime 有序好多

同埋anytime 勝在去外國旅行都有得玩
最搞笑係佢開咗咁多間都係間間都咁多人

之前同KT負責人吹水話好多客都係P記轉過嚟
無既話,我直情幾錢都唔考慮
唔知呢
我都有做開GYM, 好多人成日都講24/7
我都係一句, 我朝8晚6準時收工, 唔會凌晨2點做gym
仲收成500水一個月我真係唔會join
就算你話人少我P記咪同人share或者等囉
我真係諗唔到有咩好
點解我聽話係C記轉會過黎
觀塘放工時間好多人 等入面個廁所等勁耐
快啲開第2間 但個位都幾閪下
康文真係for leisure
想認真少少操, 唔理係向咩方向發展, 出去玩連鎖式先係正路
唔係話玩康文操唔得大隻, 但個場始終門檻太低
好多閒雜人等散步涼冷氣吹水玩電話
出面唔係冇, 但出面場相對較大, 可以玩機其他先
係坐喺啲機度玩電話
C記轉? D客4年冇做GYM?
想問如果話500貴果班人去開邊到
P記又有人sale 機又舊
我講緊我岩岩入會個陣
247仲好新無乜人知呢間野
依D加盟店好難講
間間都可以唔同
係牛頭角番工。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞