24/7 Fitness係未真係咁好賺? 而家擴充到成30間分店

946 回覆
358 Like 13 Dislike
24/7 Fitness 觀塘都準備開第二間, 附近九龍灣又有一間
黃大仙又有兩間 (一間新光中心) 另一間係新蒲崗
黎緊仲會擴充到去將軍澳南, 東涌, 柴灣, 上水, 馬鞍山, 屯門, 粉嶺等等
https://247.fitness/hk/find-us/

對比返MARTY間 GO 24, 而家先得五間?
收月費 瘋狂超收會員 加埋好多R人拉客
搵靚女招人 同埋層壓
你話呢
其實都唔便, 見到年PLAN都要500一個月, 但呢半年因為疫情應該少左人JOIN , 但佢擴充得咁快, 背後老細係未疊水?
其實可能係特許經營個款黎,鳩估有錯請話我知
應該係燒錢食市佔,賣點係入面唔會煩sale plan
因為好多人要做尖
知唔知咩叫特許經營
岩, 講口碑, GO 24同埋 24/7 係最好
比起P記, GOJI果啲垃圾..
開間GYM都唔便啦, 同埋而家疫情成日唔比人入, 會員又冇得REFUND返D錢, 正路一定少左人JOIN, 但佢都不斷疫情抗張...

佢果啲機都唔便, 仲有租金... 但佢屈到觀塘黃大仙都各開兩間, 背後老細究竟係邊個...
補習老師與健身中心老板,聽起來風馬牛不相及,但黃靜怡(Ingrid)卻擁有這兩個身份,她現時是在遵理學校任教資訊及通訊科技(ICT),同時擔任24小時健身中心24/7 Fitness的行政總裁。訪問當日,黃靜怡以一身運動裝現身,做運動時表現有板有眼,原來她從小到大已與運動結緣:在5歲開始學習蔡李佛拳、出社會工作後開設泰拳館,加入香港的泰拳熱潮,以及開設24/7 Fitness。
澳門都2間
個market轉左 做gym就係要自在 你唔識可以上網考 再唔係搵教練教

依家仲係街捉人個堆out曬啦 係有時俾你捉到幾個水魚
關背後老細咩事 你加盟咪賺錢
應該係特許經營 所以先擴張得咁快
佢官網寫到明係特許經營
月費幾錢?
好唔好做?夠唔夠機
玩緊康文,諗緊好無去247新手怕比人煩
Anytime 都開到全世界 背後老細究竟係邊個
元朗個間係鳳樓樓下叫完雞去做gym
見到個人面識別就不了
做占都人面識別
你做埋我份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞