24/7 Fitness係未真係咁好賺? 而家擴充到成30間分店

946 回覆
358 Like 13 Dislike
咪就係新手聽到唔會sell買堂就一窩蜂湧入去join 變相都係去行花市 所以依家p記真係舒服咗少少 其實如果夠大隻有返咁上下年資無人攪你的話 p記某幾個場真係幾好操 d機其實唔差 唔係話新機hammer strength就一定好嘅 不過都明新手比班餓狼PT咬實唔放係幾慘 親眼見都唔少 行步路都捉住話人地圓肩脊柱側彎 所以24/7越開越多某程度上都係拜大場班追數PT所賜 同埋其實physical遲早沒落 越開越多24/7依類嘅場 多咗人做gym即係多咗人會去搵教練 但係呢啲人多數都會出去啲細嘅教gym到跟教練 個個都怕咗p記goji依種高壓sales
港島就冇去過 不過聽講都係偏細 新開間九龍灣,新蒲崗好似幾高質 d機 擺位 空間感 格局 都做得唔錯 石門都大但聽講好旺場 識得有個師兄為咗避開人流所以凌晨先操大埔就唔算細唔算大 普普通通 其實我諗去邊間主要視乎就唔就腳 同埋自己操個時段多唔多人 我記得24/7個official page有每間嘅圖則睇有咩機同擺位 你可以參考吓

利申:無membership, 入親都係有人帶入去玩
係咪依家上哂神枱做師父 2000年代個班波標
咁勇敢 唔驚俾人CHECK到 BAM咩
哦唔係呀 係真係frd搭frd識開gym條友開閘入去
早個排有師兄做完gym落樓下轉個灣就做防暴拉左
就係有異味個日
記唔記得幾年前California FITNESS結業 估計欠薪逾千萬,分行多到開返上大陸,最後都係結業🙈
https://topick.hket.com/article/1461861/California%20FITNESS%E7%B5%90%E6%A5%AD%20%E4%BC%B0%E8%A8%88%E6%AC%A0%E8%96%AA%E9%80%BE%E5%8D%83%E8%90%AC
咁唔好彩落樓比曱甴咬
講咗特許經營幾十萬次成個po就好似有班人特登用呢個point踩247咁 你話佢又貴又細又唔齊機都正常呀 乜依家大場真係搵唔到生意咩?
Thx 遲d去新蒲崗石門操下先
去開元朗 247
如果雞地嗰邊開多間就好
同埋想叫佢唔好開cctvb 毒撚唔敢叫

講起就憎
康文真係好多呢啲
藍絲廢老望電視玩電話大聲講愛國愛林鄭
好正
撚鳩啲sales
石門用緊
Snap 第一次去有sell
你whatsapp叫佢地唔好開又或者直接熄撚左佢咪得
不過間間GYM唔同電話NO
由ff轉24/7 $748-->$498
0 sales又冇乜教練在場 好似冇咁大壓力做
不過唔好嘅係dinner後成日都好多人喺weight train區圍威喂 又長期唔夠bench用
同埋如果女自己一個去嗰區會俾人望下
邊有成萬呎,得個幾千呎
唔好吹水啦
曾經係p記聽住啲pt傾計話帶個客去借財仔
荃灣anytime
起碼都幾光猛同夠自然光
Reception 又幾nice
荃灣間24/7大唔大 做緊go24想轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞