24/7 Fitness係未真係咁好賺? 而家擴充到成30間分店

946 回覆
358 Like 13 Dislike
當pure死咗?
想去元朗個間
唔好咁肉酸得唔得
得一部叫做係
剛開始Join呢間嗰陣重比個光頭教練想sell我
平時見佢教人D動作做得好核突
個場夠周圍貼叫人用完執餅,自己D教練咪又係下下用完唔拆餅
兩年幾前左右
果陣2 人同行價
可能8,9 月掛
設備齊全?你肯定?冇間一叫做齊喎!唔好講大部分冇小腿機,連二、三頭機都冇,使用率最高既輕至中磅dumbbell全部得一對,多人少少就爭dumbbell用,唔好彩遇著個做dropset,霸晒2.5至12.5kg又唔肯share用,其他人就唔使玩,咁既健身室根本唔合格!
咁多間go24應該係比較大規模同埋機齊
其實一間健身室齊唔齊設備,首先可以從佢面積判斷,因為器械都係比較佔地方,我從未見過得5000~6000呎健身室可以齊設備,唔夠8000呎都唔好同我講齊設備,根本都唔夠位放置,點叫做齊,去荃灣、旺角P記、The One、雅蘭Goji、奧運Waterfall、荃灣Go24(北角都唔算好齊).... 呢d大場就真係齊設備喇,但人地始終閒閒地萬幾至三萬呎,夠位放置,至夠膽講齊..
荃灣P記,d 100磅啞鈴出返黎未
淘大
續約
好似延長返 正常好似續約貴過新會員 因為physical當舊客係狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞