24/7 Fitness係未真係咁好賺? 而家擴充到成30間分店

946 回覆
358 Like 13 Dislike
5舊水都貴咩
pure擺明俾有錢人去
某班人成日話500蚊一個月好貴,唔抵做/回唔到本
學某個有錢巴打咁講,一個月1800 join 馬會會所gym room
“佢環境屌打出面gym, 其實1800一個月我唔會考慮回唔回到皮呢個問題 呢個係一個消費唔係投資“
快啲去簽年費啦
咪同我爭康文
台灣同香港啲租金差幾多
係幾方便,如果一星期去工4日咁同康文打個和,最好處係冇人sell你

早幾日去GOJI跑步有2個PT黎煩住
跑緊步叫我去佢到度下肌量體脂
仲要2個都肥腫難分,雖然gym room岩岩先開返但你兩條友好抵都操下先啦
最撚完美既GYM ROOM緊係PEAK HOUR都冇人玩 (靚女就由佢)
多分店, 夠大夠多機, 開係地鐵附近, 24小時營業
等你地開間, 再放上連登宣傳, 到時睇睇收幾錢
台灣咩租先
500一個月唔算貴啦, 有返工真係好閒, 你出mk食放題燒肉都200-300啦
500比你任做一個月 all club

pure收緊過千都要唔係24
P記百零蚊咩PLAN呀講黎聽聽?
有咩錢人
千幾蚊開office附近
lunch人多到仆街
真有錢人/明星去嗰啲邊會係呢啲大連鎖
有啲人諗野好奇怪,個個都話要回本手要人開善堂咁
大把毒撚課金抽老婆,一個月都$5000
真係有時有啲靚靚女係到跑步 好正 不過都唔會再去了
你都唔係人, 怕咩?
多唔多人?
獨市生意 聽聞好撚多人
認真,算平…一個月出少幾日街食飯已經夠
做gym 仲會令你自覺控制飲食,出少d街食垃圾/飲少d凍飲…都慳左錢啦屌
01報道 唔貼link

黃靜怡大學時修讀資訊科技學系,畢業後從事電腦相關工作,但這份工作令她覺得工時過長和工作量大,「可能一日我會做20個小時,還有4小時是on call(隨時候命)」,因而萌生開設泰拳館及轉型去做補習老師的念頭,慢慢泰拳館生意愈做愈大,令她難以同時兼顧兩方面工作,她便把手上的股份賣掉。

不過,因要準備筆記,補習老師一般是入行最初幾年會比較忙,其後只需修改及編輯筆記,有較多空閒時間,故她又打算再去做生意,除了開設護膚品牌外,當時健身業界出現了不少問題,如硬銷(hardsell)和客人預繳後健身中心倒閉,昔日學習泰拳的朋友便找她,想一起建立一個好的品牌,最終推出了24/7 Fitness。

雖然黃靜怡在補習界結識不少補習名師,惟24/7 Fitness暫時沒有補習集團或名師入股。她解釋道,公司現時有不少人想加盟,除了一些有熱誠做健身中心的人士外,現有的加盟店也希望開拓更多分店,但要找到符合租金、面積、24小時營業三大要求的店址,是有難度,故公司仍在努力當中。
間野缺點就係太多人, 同埋場細機少
佢地官網有分店FLOOR PLAN同EQUIPMENT擺位
屌你個回應見到台灣兩隻字就唔洗睇 你唔好講非洲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞