GOPro Hero 9

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
00852試下得唔得,不過過一段時間會有email
有時去沙灘泳池想拍下片, 聽唔到D人聲
電應該運唔倒過嚟香港。
所以等埋一次過買
即係舊個mic adapter 用唔到?
應該係講緊呢個
https://youtu.be/xrCbMKAKM14
要等埋個殼,未有貨
17/9訂乜柒都冇,得個confirm order email
雖然唔係急到賴屎要用,但我成日唔係office要預下時間收貨
係...
將D order 放入account到係最基本啦
居然咁都做唔到
佢香港同台灣網頁連繁中都冇,你都知佢係間幾大既公司
5, 7, 8 我都有
8 仲有MEDIA MOD
我仲以為得自己係咁
BTW 買3.5K果SET都幾抵,起碼買配件半價唔錯,又多一兩個配件用下
我諗星期五收到掛,但好想撚機
香港冇繁中可以接受,台灣冇就真係吹漲
巴打keep住換機犀利
個media mod好無用其實? 要換電時d人話比較煩
8用舊既電無左d功能 , 其實要用新電 , 雖然size 一樣 ,
media mod我買左咁耐 , 佢最近先出DISPLAY MOD
media mod已經係新野 , 完全無諗過唔可以用落9
DISPLAY MOD 用落 8 同 9 , 但係9又有自己mon
8個size 真係好過 9 ...
想問你地有plus 買 DISPLAY MOD 有半價?
MEDIA MOD 你要用無線咪/外置咪就要買 ,
如果只想用佢MOD果個「咪」就唔好買 , 因為無咩幫助
如果換電係麻煩既 , 因為你必須拆埋下面個扣放返平先拎到出黎
但其實用左MEDIA MOD 多數長插電唔換電。
埋單$441,但display mod有電池所以唔ship得
唔該曬
但你長插電既話出街咪用唔到, 要插住個尿袋
所以要跟機買埋
睇唔明,係bug黎?
出街要插尿袋 ,我自己放熱靴既LED燈連埋POWERBANK
即係7折
但9又有前MON
買DISPLAY MOD 又要買埋MEDIA MOD
要成套買先比買DISPLAY MON?
熱靴可以插埋尿袋? 可唔可以話我知係邊買?
GoPro有咩用?
大家都係玩開X Game?
應該係, 但如果買9 唔洗買display mod 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞