GOPro Hero 9

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
睇你拍1080定4K啦
如果1080都拍到幾個鐘
如果4K呢
新玩家嚟講今次呢個優惠真係好吸引
用hero7,4k 60fps,大約4個鐘
不過咁用得雙叉電既,應該都需要第三粒電
我之前都係問friend借嚟玩
今次真係忍唔住自己入返部
見到3100蚊bundle 加埋一年cloud 好平,
明明之前陪friend 睇hero 8 都3300
我本來諗住出9就去收部二手8嚟玩
點知睇真啲個官網
9個價居然同二手8個價差唔多
即刻狗衝咗部9返嚟
係咪要等雙叉有貨先可以連機買
睇呢度同fb,16號訂個d開始收到
多謝師兄情報!好想快d收到,我部hero 5玩左兩次未玩熟部機就已經石沉大海,當時老婆一出就買俾我,俾佢話左我幾年
落海嘅話真係買返手繩/加多啲固定嘢好啲
今次bundle有埋floating grip唔怕沉落海啦

真係俾gopro吹脹,website又要zip code先check到order status
又好似唔會email個track no.俾你,搵online cs又永世busy
拍片防震係好用,但有時潛水想停低影相好似冇咗防震咁
我唔鐘意佢要加個殼先可以落水 收唔到音
我宜家都係同開x3000, 想轉會
我諗住係囉,
呢段期間再睇下d review先, 費是自己衝動買錯
如果要買電既就一定要跟機,因為佢真係跟規定唔送
師兄所言甚是,咁我分享多少少啦...
我問朋友借左個手錶mount出海玩,佢個mount可以分段360轉嘅,咁可能跳水各樣impact太勁,玩唔夠兩野部機就斷扣連埋d女女相就咁沉晒落海喇
我自己大意都係真嘅...建議真係用手錶mount都綁返條繩做保險
解決了機身發熱問題未??
啱啱收到貨了
所以我尋日見到bundle幾抵就即pay了,點知見到d配件仲抵,唉唔爭在俾埋喇
我都同師兄一樣check唔到order status, 有一下覺得自己係咪上錯左假網站買野,好似假rayban個7網咁
我之前加殼落水,睇返段片都聽到好大呼吸聲,收音問題不大

但諗深一層,其實你想落水收咩音?
最主要香港無zip code填所以track唔到遮
同意,其實跳水衝擊力真係好大,一定要落多條繩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞