GOPro Hero 9

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
換新機應該係指換返部新嘅8仔俾你
整體造工好過8 media mod , 但支咪都係哂氣, 我系插wireless go 用...hero 8+ 電+ media mod 剛好200g 重, 重了不少
唔係呀 佢講明會換新model
我買完就彈咗出去,之後又收唔到email話confirm,信用卡又冇扣數,唯有等
的確係咁, 朋友試過
好煩呀GOPRO無得直接插3.5 MM, 買完個mod都係煩, 又要再買支咪
咁樣加又要比錢
咁樣係時候入手gopro hero7啦
按差價 姐係點? 要自己補錢?
其實已經好過HERO 7 的年代…起馬個media mod 係一體化,又算夠輕…
個media mod 最大問題係 media mod 咪還是廢的…
換卡又要成個舊野拆…係有個usb c 方便你直插差電…
最大好處其實係七折後441,玩完可能都係輸100 左右…當租羅…輸極都係200, 總有人接貨…係要d 時間,賣hero8 Media MOD 輸左50 ,當體驗價,還可以啦…諗得來都買左了…

當然買得個media mod 其實都係外接wireless go 多…
有我都即刻買, 等左幾日仲係無貨
我相信已經media mod 已經斷左貨…我都無諗過佢可以一齊連hero9 出
今代個media mod 其實外觀、用料上都叫有改善,起馬都叫可以簡單防水滴,有埋個防風咪套俾你…
本身冇GoPro 想問下US$400 呢個價值唔值得入手呢?
香港2700 hkd 點解要比400usd?
未用過gopro, x3000大動作防震唔錯
不過近排out focus, 考慮下9
係咪買gopro 9 bundle,之後再上網買佢啲配件會抵啲?
因為見呢個post個個都講話個bundle 抵買
香港都有$3100揀
多支棍多粒電同夾仔
但唔係分開買抵少少?
$2700+the handle $120+ battery$119+
Magnetic Swivel Clip$100=$3039
定我計少左嘢
如果你本身無任何配件
買bundle其實都好嘅
係喎屌,原來分開買重平
屌 咁都比你發現
又多左班買bundle 既水魚
系平左6x , 但用左3個限額,一年10件折扣
Subscrip左係咪會再平啲?係咪應該淨買機之後再買配件會平啲?
分開買個價已計subscribe
睇過下開箱片,睇到bundle個包裝係入埋果幾件配件,貴果60蚊應該貴在收藏包度
買akaso V50 elite 抵到爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞