GOPro Hero 9

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
貼左玻璃貼 不過感覺上sensitivity會差左少少
想請問下官網個subscription係咩玩法?
點解平咁多既
唔係拍片好似同電話冇咩分別
簡單講就係PROMOTION,直接佢地度買會平,代理應該屌晒鬼
係囉 我見真係好平
我想問下 個
1-year Subscription to GoPro
個錢係咪比一次就得 ?
唔使去cut
我都覺 我用緊7
佢影相好似仲差過普通電話
係拍片先屌打
要自己cut,你買左到貨即cut都可以,暫時都係按一粒制咁易
好的 謝謝你
啱啱已經買咗真係好撚抵
7代升上來 應該好大分別
到時有咩唔識再上嚟請教各位
我都諗住買隻當開工車cam用
奇怪,收唔到update
我踩MTB震到仆街都好穩喎
見到個app有update就up左佢,諗住係for firmware update
點撚知個app就駁唔到個gopro,但個app又寫住camera found架喎

好啦咁上官網download firmware用sd card update
屌佢show update complete但都係1.22既?
佢個filename又鳩就咁寫update.zip冇ver睇

GoPro 9,撚狗咁撚
影相廢架,寧願拍片cap圖算
拍片防震+gopro色正過電話好多
手持timewrap都防埋震,好鬼實用
自膠,原來1.22已經係update左
因為我完全唔覺個touch screen有好到
重好似衰左
timewrap 2.0最正係影timelapse中途可以轉real speed
唔好毒我,未想upgrade住
色我都覺得靚過iphone11同osmo pocket (利申已賣)
你7好值得上喎

如果
7係穩
8係好撚穩
9係好撚柒鳩穩
可能因為我夜晚試 仲要行龍翔道所以真係震到仆街 日頭就比較好少少
出左osmo pocket 2
d色咁垃圾,重要係強國野
我都要行老龍
諗緊買唔買insta360 one r 1inch mod
接受唔到gopro低光表現
支那+抄襲=無興趣
收到了 又話有張32gb卡 都無既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞