GOPro Hero 9

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我都睇緊360x,不過res始終太低,同有得揀既情況下都唔想用支那野所以一直都冇出手
可以試下max 既。
我係one x 第一水買,當時冇得揀
唔比我go to checkout
如果我今日都有就好喇
睇過幾個評測都係 , 你上YOUTUBE 搜尋下
不過HyperSmooth 3.0 真係勁好多
佢改SIZE真係好麻煩 , 配件有D唔岩用

利申: 7,8 都有 , 諗緊入唔入9
本身都著重畫質, 仲諗緊
同埋想一次過買D配件, 好多都無貨
有部3+, 之前有買7, 但因為潛水殼要拆cap好麻煩賣走左, 點知9代番番黎
重畫質入360 R 1吋啦
我最估唔到佢隻media mod 用一代就要換新
屌佢連DISPLAY MOD 都係出左無幾耐...
個潛水殼又要買過
8代電 同567 SIZE 又少左D功能
變左買左8代新電又用唔到落9
567代同SIZE 好多野共用
真係好憎改SIZE
如果佢唔係改左SIZE 我應該都買左
屌個買電規定都黐撚線嘅
買電一定要跟機買
但每次又唔可以運超過兩粒電
跟機本身已有一粒電
咁佢出個雙電組合出嚟啲人點買?

鐘意gopro d色
你本身用邊代
留意番 呢個只係跟一粒電
係咩?!
如果係咁,咁我柒咗sor

無咁著數啦
叉電器仲包2粒電 價錢邊會咁平
買唔到殼,係咪照買咗機同多粒電先,再等佢有貨先再買
5678都用同一隻電已經算佛心
8代個eis已經好夠我用,本來諗住black friday先入手就殺隻9出黎
最on9既係個mon成年先出,但9又加左個前mon係咪玩野 (先唔講佢lag)

8個size其實好值得留,睇返9又厚又巨
各位巴打有冇micro SD card 介紹?
我第一次買go pro 唔係好熟,
諗住買Sandisk 256GB,
有冇話邊款啱拍4K 片用?
送埋
得32GB 去旅行用會唔會唔係好夠?
shamesung evo plus 128gb
佢送嗰隻其實都一般般
呢隻應該會好啲
如果想再快啲嘅就SDXC II
不過個價就貴好多
media mod 都未有貨啦
尋日痾痾下屎心血來潮心痛幾年前沉落海部hero 5,跟住上網買左bundle+幾個配件,埋單36xx,快d出貨啦!
256GB拍片會頂到幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞