GOPro Hero 9

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
終於買咗,太吸引
另外想問個max mod係咪要遲啲先有得買?thanks
尋晚訂咗bundle
但銀行過數SMS show過咗2777
佢未收subscription個錢
平時你地會拎後影乜, 買左8之後又冇得旅行, 用左兩次冇用過
我都系17號1am 落單, hero9+ dual batt charger+ media mod ... 我得個PayPal 受權GoPro 單only, sfmu5xxxxx果個系單no .... 睇下星期一有無收到ups 電話, 無就非常麻煩...
Tg@rokkox 傾下XD
我買黎滑雪用,不過用過insta360番唔到轉頭 部7就封塵二年
日常用都手機方便 要畫質就無反 要極端防震就insta360
gopro對我唔上唔落
我去豐澤睇預購淨機都要3500
本身淨機定價係$3500
去官網買要平就要硬食佢1年會藉
但買佢會藉加埋部機都要平淨機$800
然後你用會藉喺官網買其他嘢全部都會平
所以其實真係好撚抵買
不過佢咁做其實會玩死出面啲實體店

利申:已用$2700入咗部
等緊佢出$280嘅叉機連雙電組
我覺得係官網計錯數,冇理由平咁多
你唔買3100個個?多舊電喎
一年會藉即係點 包啲咩
買部canon m50仲好啦
paid
支棍仔本身有用唔著,情願之後再補買電
會藉無限雲端儲存,同埋網站所有產品都有折
最平半價!
無計錯,連會籍訂係賣2700
套裝就3100
有保留 佢咁做同自殺冇分別,會比零售商屌到上月球
至少台灣 澳門 我見連sub係貴過淨機

今次IT狗gg了。
美國 英國 日本都係連會籍平過淨機
可能睇地區掛
直覺話我知唔make sense
除非部機冇sub就用唔到

如果唔係 全世界零售商絕交都似
個網站寫到明join咗個會藉
所有產品都有折最多成50%
所以唔會係關IT狗事啦
應該係真係做到咁低價
主要係想sale佢個會藉
GoPro Hero 9 Black 會用上全新的包裝,取消了過去超大一塊卻沒什麼用途的塑料殼。同時也會隨附一個尼龍材質的小物袋,讓使用者可以把相機和其他配件好好收納一起。
最後就是價格的部分了,這回 GoPro 弄得有點複雜,就是把 Hero 9 Black 的建議定價標在 450 美元,然後如果一併訂閱 Plus 服務的話,就會有 150 美元的折扣。在扣除 Plus 的 50 美元年費之後,Hero 9 Black 的淨機價就會成變成 350 美元了。而現有 Plus 用戶也會有折扣券去享用這優惠。
然而本地會否跟進做法,我們稍後才會得到代理商的確認。
更新:香港地區的 Hero 9 Black 淨機定價 HK$3,500,隨附一張 32GB microSD 卡;連配件的套裝為 HK$3,900。如果透過 GoPro 官網購買,就會與海外一樣有連 Plus 訂閱的優惠套裝,分別為 HK$2,700 和 HK$3,100。

地區代理商有權揀唔做呢個優惠

所以經代理3500買既人預左比人當水魚
撚狗咁撚
似係代理商俾GoPro撚狗多啲
如果個個衝晒上官網買
佢哋就成手蟹貨賣唔出
撚晒二邊就真
一邊撚原價買既水魚
一邊撚代理原價賣唔出
因為水貨價會=23xx
個殼連機兩舊水,抵到呢
如果宜家買2700,再加殼同電,遲下用subscription買番個handler會唔會120蚊。定要宜家買
Plus 會員價個折扣keep一年!
咁講代理都幾慘,個價差咁多仲冇plus
不過我都覺一直佢地都撚代理,有plus半價買配件已經搞到代理配件都唔洗賣,仲可以免費試PLUS時買再CUT

利申:已訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞