GOPro Hero 9

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
電因為運送問題要跟機一齊買,其他配件要過$480免運
你買得GoPro玩
實有一堆配件要買
而且點都平過出面
之前想買MAX, 依家又出Hero 9
MAX 個價又唔多跌
Hero 8好似上年先出?

會藉有咩特別
唔該晒巴打
諗緊買dual charger+1 battery定淨買1 battery好
有冇片睇
本新用緊hero 5預左黎緊都會換
諗緊insta360定新gopro好
唔自爆la, 片上YouTube好多。
我用既係insta 360 one x.
優點係 自拍輕鬆 咩都唔洗理 拿住就得
唔似gopro滑個陣要就角度 一望部機點 就好易分心 pk
(我玩snowboard)
我同fd 滑 同一條片可以cut 出二條 一條跟fd 一條自拍 效率會高好多。

不過都要講缺點, 1好易涷到冇電 唔拍個陣(坐覽車)我要貼身heat up 加尿袋 先可以保證開到機

2 畫質都幾麻麻 手機睇ok 電腦睇就唔得

如果係高手 or 玩ski, 用gopro ok, 如果唔係 我會推介insta 360
咁gopro都有部max可以拍360啫
我買one x個陣未出max
max 點冇研究
戴頭規先 我compare one x 同 gopro 7
有8 諗全MAX 平D 收部玩算
唔會拍5k 其實唔算大問題
姐係想遲d先買個 HERO9 Black Dual Battery Charger + Spare Battery 係買唔到?
你而家都買唔到
因為未出
16號晚買仲未出貨
用咗Sony x3000幾年,終於轉GoPro

主要潛水/skydive/wakesurf用
轉左電池Size 真係幾仆街下
等埋10 多d 二手accessaries 先入
聽日送嚟
有email通知?
冇email 通知,
要上美國官網搵staff chat,
我上星期叫個staff 幫我check ,
之後佢比咗UPS 個tracking number 我,
本來應該星期六送到但delay,
我件貨已經到咗香港,
聽日會送嚟
我就係見佢estimated delivery 2-3days,照計應該星期六日收到

又話 ”We'll email you when it ships.”, 等極都未有email
原來有人講
我覺得個定價痴撚線
會賺少幾多錢⋯⋯
d代理屌撚到上天

佢個鏡頭好似幾正咁

台仔叫唔好更新
Update完插唔到咪
逼人買media moD

Btw完全冇出貨消息
但等見佢有得比你買
280蚊,其實有冇需要再買多舊電,total 3舊咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞