GOPro Hero 9

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
只要唔係hardware failure我又唔擔心既,最多咪send返去換
你買機既優惠就係plus,當然係買個日開始計
睇10仔出先定debugs / firmware 快
台9仔我玩左一星期, so far so good ,
有用開8 仔上到手都系咁用...
https://www.youtube.com/embed/WxSYMHg1SW0

本身都期待想買9, 爬左成個星期youtube片, 見low light仲衰過8仔, 過熱/touchscreen問題都好似仲未解決, 再睇埋呢個鬼佬幾中point, (佢講有個埋其他action cam都麻麻地既), 對9開始興趣不大了, 希望10代會有sensor / 同其他問題一併解決
9個mount 同8係咪一樣?
啱啱喺官網訂咗hero 9
想問有冇話大約幾耐會出貨/送貨?
官網好似乜嘢資料都check唔到咁

利申 第1次買gopro
等email 無咁快
等一排就到
我除左第一封落order之外 冇收到其他E-mail.
唔放心可以上官網support 問track no.
我問過Support有冇track no
佢答我: the order is now at the last stage of the ordering process
咁代表未出貨
今朝8點半gopro有個鬼妹打俾我回覆我查詢, 跟住就俾左個tracking no我, 原來已到香港, 但扣起左, 睇返電話號碼係+61, 係澳洲個邊?
同一個case, 我都有request hk gopro電話回覆我查詢, 等左幾日唔好話電話, 連d 9hea mail都冇覆過我, 有D失望
btw我係20號落訂嘅
仲以為真係2-3 Days送到
好似話sd卡冇貨 要等
我22號訂 尋日到
中途有追過單嗎? 成10日都未到, 心諗痴撚線
冇啵 ups 又唔會寄失既。
so far 我用落都滿意
新fw 用max lens mode 可以360度轉都keep水平 已經值得我比錢買。
我屌呀, 我追下張單見唔對路, 話件貨尋日已到香港, 但係[公司名稱或收件人姓名不正確,這將導致派送延誤。我們正嘗試更新此資訊。 / 我們將聯絡寄件人。] 咁我打上去UPS問, 佢話送左出去喇但係冇呢個收件人。事源係我想送去我老婆公司, 但就billing by自己。擾攘一輪, 原來gopro將我個名直接replace左收件人個名俾UPS, 咁緊係冇人收件...gopro我屌你老屎...

日日F5終於等到返貨,pk原來有個咁嘅policy
香港同大陸完全唔同待遇
但係香港都無plus嘅兩次換機服務
見到上面有巴打話出咗貨之後仲要去深圳清關
咁即係有排等
去深圳清關最多都係花多一日時間
主要係gopro嗰邊遲遲唔出貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞