GOPro Hero 9

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
諗落都on9,plus開始計數,但部機都未到
要低光好用返8 仔, sensor size 一樣夜景一定系低象數好d ...
Zv1 , 無反/一寸機要對焦... Action cam 應該大部份也是泛焦拍攝... 有好有吾好..
有無Ching 買多左個潛水殼用唔著可以讓左我?可以就你地點交收都得🙇🏻🙇🏻
照你咁講就算出 10代 低光都係八仔贏 sensor 唔會變
琴日補咗貨一陣又賣曬
你搵到人問都好 我17號落單都已經開始計緊期,屌佢老味好仆街
到今日都係未收到機又未搵到CS問嘢
仲用緊hero 4
平時都係旅行滑雪先拍下片, 依家街都無得出
可以試下facebook佢,不過佢都係隔日先俾到track no我
轉頭就到手
對,我email收到track no,佢第二日fb先reply我
不過總好過佢website個contact us既
防水殼又上架了!
我尋晚訂左bundle成功有confirmation number, 今日同一樣用用同一張信用卡佢話我proceed 唔到payment, 用另一張信用卡都係唔得,好L燥🤬
我啱先見有貨即買
連另外兩配件啱啱好$480免費
一落完order即收到銀行sms話已扣數
但係19號訂部機依然音訊全無
早知叫Ching 幫我手訂🥺🥺
我要battery charger呀
開個GoPro TG group 一齊吹下Gopro

https://t.me/joinchat/DU_slRoXBSGSfDd4oUApcQ
如果係相同sensor size 又相同Processor 技朮的話,又真係細象數低光會好過高象數…
會變的係,Hero 10 如果換左粒高Denoise 能力的Processor 低光又可以變得少d noise 或滑d …問題系高速processor 或denoise 需要高處理能力,帶出來會更多電量或更熱…當然Gopro 有錢落apple 粒A14 Processor 落去,所有問題都可以解決,方法好多的,錢可以解決到好大部份…
無貨喎…

不過,今代幾好,個batt charger 細左輕左…
又無貨啦😓😓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞