GOPro Hero 9

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
已買bundle加雙電
我買多個差電機拎埋佢舊電再放部差電機
你要單電?
係阿,想買夠三粒
我想問下gopro 係官網買係咪當水貨冇保
點解可以代理賣到咁貴 但大家上官網咁平
差價係咪就係多左香港保用
有保既,不過要寄番去咁解,gopro除咗hang機,感覺上比其他相機少問題,都冇乜點聽過有壞
差價外上網買仲跟多年subscription,呢樣我諗代理屌晒鬼
唔該巴打
我本身都想買 點知睇左呢個post 就發覺點解差咁遠 .邊有人買行
我第一次未用過go pro
呢部上網買bundle 算唔算ok
定買番8 好啲
睇番上網買,9同8差$400,當然係有新買新
bundle方面計過數,好似分開買平十幾蚊,你可以睇下,因為bundle個盒同單機係一樣,只係多間隔,同埋bundle嘢都要睇你覺有冇用
巴打放唔放差電機個時買機無貨買唔到
未到手,尋日先落order
我都唔急可以等我都係前幾日先訂機 機都未到
到左可以tg 我https://t.me/xGtrR34
官網media mod同charger都返左貨了, 買唔到charger, 買左mod
我本來係想等9出8減價買, 但一見到9 $3100就即狗衝左
前mon + Horizontal Leveling + 大電真係抵到暈
youtuber同action cam係冇關係
不如問下你既用途係咩再選擇咩相機
仲有咩配件值得一次過ship 過黎
我第一次買gopro
你用黎影咩多? 如果唔玩浮潛就買單機 + 一電連充電座
都係諗住去旅行玩下或者平時拍下片咋
電,一充二charger,backpack夾(有埋磁力好用),腳架自拍杆
係咪唔洗跟機買mod?
唔洗, 因為唔關電事, display同light mod就唔知
我都好想買charger, 入唔到境唯有街買
有咩辦法可以拎到個ups tracking number?
喺美國官網嘅美國辦公時間搵support問
到你屋企門口咪知囉, 我都係咁, 0 email
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞