[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(53) 又開Sem啦!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
唔kill 俾分鬆手
EFB ENGLISH FOR BUSINESS mary好D定candy好D
有無ching 比下意見
有咩好
成個add drop period完結之後更新
頭一個禮拜唔計attendence(之前一路係咁)
第一堂通常唔算好重要
揾下有冇第二班去sit上返聽返就得
簡單嚟講頭一個星期上返足咁多堂就得唔使跟時間表
感謝
有冇人知ENGLISH FOR BUSINESS 既mary教邊幾堂?
想問EAP2 Henry Choi教邊幾班?
另外如果想調elective可唔可以add drop直接調? thx
自己認真睇notes就得㗎啦,bio students真係hea住都攞A
兩堂英文swap 完link都冇
話就話唔計attendance...
CCCH4002 Advanced Chinese for Business and Commerce (高級商貿中文)
CCCH4022 Language, Society and Culture (語言、社會與文化)

CCCU4021 Media Publishing Industry and Production

點揀好?
想問係咪swap完堂之後 就即刻係soul到見到調完既堂既資料?
有冇人讀exploring HK through film n popular?知唔知eddy chan教邊班?

同埋EAP ll evangeline佢伏唔伏?派grade緊唔緊手?
想問Consumer behaviour
Tina定Chan Pui Yu教得好啲?
直情嗰個page會見到update咗
想問下elective swap唔swap得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞