[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(53) 又開Sem啦!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
你比佢教?
係呀一開始睇名仲以為係女人黎
啲時間已經fix死曬,想調都調唔郁
上過佢堂DENS
識假笑,扮Nice,扮好有心聽緊(其實恰著左)
佢就覺得你好有heart
啲assignment賣下慘,話自己之前自閉,上完堂就打開左個心靈(其實show到你好似上完佢堂,真係有改變就ok架喇)
當然,都係要大大力奶佢個閪
利申攞A
可以
想問下有冇ching知道In dialogue with humanity 嘅Danny Leung 同eap2 嘅Evangeline Hung kill 唔kill
上完之後覺得怪怪地
想問仲有冇人放healthy living tutorial 我CT05
CCIT4057-CL02 有無人知邊個教,教成點呀:~(
Danny派grade架喎
啲功課寫下人物對話就ok,Workload低
利申攞A
十分愛得唔得?
david.oshlack@hkuspace.hku.hk
原來係咁,唔該ching
想問有冇人知cccu4007 Oliver 教邊班?另外CCEN4003 CL14係咪killer
仲有CCCH 4003 Sharon Lee教邊班
想知Sharon Lee教邊班
不如講下大家用咩MIC 上zoom呀?
耳機定 電腦內置 ?
點解lecturer帶住個口罩都講得咁清
佢地個Mic 好似塞左系口罩入面咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞