[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(53) 又開Sem啦!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
係咪可以online直到完sem?
想問下 eap2 peter robert 好唔好?
唔知巴打轉左咩科,Science Technology呢個 category既科邊個對文科人來講簡單d
幾好,上堂都輕鬆既
之後追post見到有人recommend文科人讀global technology
不過好chur workload好大
想問下有冇人知Renewal既victor係咪killer?
仲有history既工作量大唔大? 感覺比renewal好D
UNIVERSITY OF PLYMOUTH BUSINESS MANAGEMENT讀唔讀得過?

有無人讀過
9萬8,讀1.5年
想問吓上個禮拜搞ADD DROP之後下一個禮拜(即係呢個禮拜)就即刻用新嗰個timetable係唔係?

其實係一轉左就跟新timetable
+1
識擦鞋
唔Kill 利申Sem2 GroupPJ拎A
你有無幫佢奶?
唔Kill KEC最好英文Lecturer
Yuki Leung又名梁麗敏 aka 梁導
為香港著名導演
HKU Space KEC最佳Lecturer
拎過兩次A+一份GPJ爛左都唔Kill

同佢感情好啲可以上堂拎佢黎講笑,不過小心佢會還擊
佢笑過同學住屯門要騎牛

利申:4個sem入面有3個sem都特登Reg佢

估唔到佢仲教緊,本身以為MCU第四階段會搵佢拍
Eddy教電影同流行曲,佢最鍾意既導演係葉念琛
可以多啲同佢傾下獨家試愛同婚前試愛
今年cita都有教

梁導你好久仰大名我係你個學生呀HI

上左一堂已經覺得中伏點算
點奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞