[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(53) 又開Sem啦!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
想問swap堂
原本一科上5想調去2 但2呢個時間係有堂既 而上2個堂會調去1上

假設我調到5個堂去2 而原本2上個堂調唔到去1上 咁樣既話會點
Cl23係佢,今日上完。
佢會要你調左星期二個堂先
超級好人
有無人今日上過CITA healthy living
CCEN4015-CL04求換CL02
有無人EAP2 CL22 Evageline 想轉CL01 David Oshlack?
CCCU4038 Global and Local Culture想轉
CCCU4035 Questioning Culture Identity, CL01/02都得
印象中上年係Tim cheng 今年就唔知有冇轉到其他人教

如果你冇Bio底 建議你可以讀其他elective
冇底都可以讀嘅 不過辛苦好多

過來人B 撚左

想問下CCCU4040 Exploring HK through Film and Popular Music
同 CCAH4015 Renewal and Regeneration
邊個lecturer唔係killer同埋教邊一班?
healthy living CT08求換CT01
想問今日調完堂 但係佢soul果到冇update 但明天要上調左既堂 要點搞 連個老師既聯絡方法都冇 係咪要走堂
之前個friend有Bio底
諗住攞個A啦最少 點知得A-
Add drop period唔計attendance
CCCU4042 CL02 want CL01🙏🏿
勸世 唔好覺得以為好容易就走入去
想問下EAP II CL32邊個教?
Sor打錯cl12
Henry Choi
想問下EAP II CL10 係邊個教
搭單問下Henry Choi kill唔kill
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞