[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(53) 又開Sem啦!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
想問下學店講嗰張health declaration form 喺邊度搵到?定開左sem先有
想問下EAPII Oshlack David Morris 伏唔伏?
佢睇落似killer 但比grade同教書都好好wo...
上年EAH比佢教有A+
想問year2如果報first round嘅話
睇嘅gpa剩係睇頭兩個定三個sem?
想問intercultural communication嘅Donna教得好唔好?
會唔會比分好緊?謝謝
Same
Henry Choi唔Kill, 講英文仲好好聽
利申:A+, 已grad
想問下Henry教邊班
Ok啦,係佢手上攞過A range
講野好快,上堂都ok搞笑,但比分手緊(唔係kill但手緊),同埋做功課要跟足佢要求
大意、做野甩漏嘅唔好揀佢
其實好容易得幾條式 背嗮佢 考試無咩fake位主要考你做得快唔快 做多D練習 加油
Thx
啱啱year1 有冇讀nutrition嘅巴打可以留個tg
好多野想問
感激不盡
想問咁多位ching有咩學校資源建議必用
然後想問下營養考試內容同group project內容大概係啲咩
今年揀自己d lecturer 大家都冇咩討論過好驚係killer,有冇人聽過呢幾個,知唔知o唔ok?

CCCH4003 中文:余老師(soul搵唔到全名
CCCU4007 self discovery:Liu Kwok Hong(見佢個announcement d grammar 錯曬 好驚佢hea教爛grade)
CCEN 4003 英文: Steven Sai Kit Kwok (parttime 黎,喺咪唔喺幾好
CCSS 4200 CAR: Li Mei Ting (都係網上搵唔到佢既評價)

我驚呢幾個都呀係parttime,喺咪冇full time 咁好

同想請問今年有冇方法知道邊個老師教邊班?唔知點sit 到中英文堂,想搵nice d 既lecturer

唔該曬大家
你都幾憂心下wor...
想問呢幾個老師點?有咩評價

Marketing - Eddy Chan
Marketing - Chan Pui Yu
Marketing - Tina (係咪比分好嚴)
Information Mgt - Chen Hoi Hing

唔該晒
healthy living是但邊個都差唔多,本身就係靚grade course嚟
bio嘢嚟,但算係簡單
佢係EAPII嘅負責人,我之前俾佢教有A-,grade算係正正常常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞