[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(53) 又開Sem啦!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
有冇人知CCEN 4003 CL41係邊個教?嗰個lecturer kill唔kill?
咁你要睇真啲
想問有冇人知CCEN 4005 CL26-28邊個教 同係唔係killer
Yuanna cl18-23
Yuki教得好好 次次都有A+
利申:打手
btw 有時唔好話kill唔kill 有野唔識真係要問 同埋問清楚要求係點 問多唔會死 最多柒吓
問親都係邊個killer....
要上一次堂自己睇下lecturer岩唔岩你 覺得唔舒服/ 悶先轉

我科科都好比心機
上年我上左個人人都話係Killer既class 結果拎A+
有一科既lectureror個個講到天上有 地下無咁鬆手 結果A- 左
有無人入唔到hku moodle
最安全嘅地方永遠係最危險嘅地方
最危險嘅地方永遠係最安全嘅地方
有無人知除咗course hero邊度仲有得搵返啲課程大綱睇
grad咗幾年 learner portal 入到但佢唔俾我睇
想問下yr1英文堂kwok sai kit steven好唔好?john lindsay又好唔好?兩者邊個會好啲?
想問Advanced Chinese Language份講義值唔值印出嚟?
同埋想知Sharon Lee好唔好?
john是個好東西 都幾好人 佢啲堂hea住上都有A-
咁想問steven掂唔掂?
想問下有冇人上過Renewal and Regeneration: China Facing the World呢一科
上咗第一堂完全唔知做緊啲咩
CCEN4005 CL16 想轉 18
想問下film and music嘅Eddy如何?
仲有Renewal and regeneration嘅Fong Kam Pin如何?
有冇人知EAP2 amelia 教得好唔好?
同埋其實EAP1同2其實係咪冇分別?
好好人,唔kill
輕鬆 唔使知
上堂d野同assignment 冇關係
一係照返原本個堂
一係group到問人拎
一係就去sit 堂(LP有link同教程)
LP好似又收返sit堂嘅通告所以無得sit
group入面好似好多班都無人上,唔好話link,同學都唔會搵到一個

所以一係上原本嘅堂,一係望天打掛
有無人CCJK4010 CL01可以放個位比我
我CL02mon咗兩日都無位
好人有好報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞