[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(53) 又開Sem啦!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
即係conditional offer SGPA>= 3.5
就係其中一個sem 過3.5就得?
通常係講最後一個sem要>=3.5
Ok thx ching
一個topic配一個theory
你連到梗係好過連唔到
你覺得啱用咪用
當然 佢成課都係講functionalism
Btw 唔好賭咁大好喎 Ching
有冇人知邊度申請hku library圖書證
10月尾綠卡出就應該入到
唔該
呢度
outline比veronica批評到體無完膚 而家冇晒方向
但我聽日就要交assignment 😢
睇唔到內容
做條撚咩
Veronica仲好過Alex wo
起碼email覆嘅野好實用
咁佢教書又真係幾ok既 可能只係我理解唔到USPHK
中晒伏,睇啱唔洗做group project先揀usphk,點知上到一頭霧水,文又難寫 guideline又唔清晰

實係啦,跟得咁貼
Btw巴打寫完未
有無人都開唔到soul個網?陣間2點mid term,但係依家soul話database connection failed
無嘢了 又正常返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞