[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(53) 又開Sem啦!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
想問turnitin 個simliarity唔可以過幾多。。
睇lecturer,大部分10%以下就冇死,有啲lecturer接受到30%以下
FM弱弱一問
點樣報HKU體育部啲course
有冇人知今日KEC有冇開,同埋冇帶封信畀唔畀人拎證書
counter無開
有咩course報

個website咁寫囉
但係搵唔到邊度有顯示有咩course同邊度報
算啦,其實都冇乜咁特別,入去hku讀再用仲好啦
入去扮港大學生好咩
有冇人CARDS 份assignment 交完之後turnitin 無顯示幾多percent?
我23號交咗,但到今日turnitin 都只係顯示pending
我淨係想讀完個gym course攞張健身室使用證
有頭髮邊個想生癩痢
有冇人收到畢業證書?
10月頭個畢業典禮我選咗唔去又留咗地址 以為佢會寄嚟 點知仲未收到 想問下佢係會寄畀你定要自己返去校務處攞?
check email 啦 自己返去攞呀
Associate degree award certificate依張係畢業證書嚟
各位師兄你好 想問一下ugc top up 同 就咁top up有咩分別? 邊個好啲?
咪就係一個有ugc一個冇ugc
咁一定係有ugc (八大)嘅top-up好啲
我想問吓讀完year one 第一個sem可唔可以quit
唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞