[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(53) 又開Sem啦!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
咁係咪即係迫住你一定要返去
唔返就上少左半堂
因為個半唔會有zoom
幾時先有學生證?
我要入library
下 唔係唔想返f2f可以繼續屋企Zoom Meh
佢話就話係
但又係咁講話返f2f上堂答問題個啲
先會有高分啲participation
同埋無講話唔返嘅話
會唔會有Zoom講返f2f啲內容
下 我個個Lecturer 話學校講明唔可以咁樣逼人f2f
話學校其實有咁少人得咁少人
所以Ching 你萬一touchwood 爛grade 絕對有理由投訴wo
其實而家係仲可以自己揀online定返去上or一定要跟個list compulsory 要返嗰個半鐘 好撚謎
Cef係咪year one入學個時簽左就得
然後year two可以就咁去申請
因為我記得好似入學個時簽左份關於cef嘅野
唔知year two洗唔洗
我都好謎
有聽話可以唔返
但又冇話唔返會唔會仲有Zoom live
要返咪要返囉
唔好連啲資訊都講d唔講d 咩都一舊舊先得㗎
又係佢自己話我地有得optional 揀
學校D行政野亂到仆街 搞個F2F都可以亂到咁

D員工仲要衰到仆街 屌哂你地老母
有F2F都係得一半真不愧係學店!
其實最衰都係599G
如果我nonjupas 報3間
咁要搵老師寫3次 reference letters ?
定1次 自動send晒去3間u ???
我而家係1.5hr錄影+1.5hr online/ftf
分AB爛曬時間表,無端端有兩日每日1.5hr限制要返
車錢都蝕埋
諗嗰個真係天才
有得強制要返㗎咩
有,話冇返就唔計attendance。讀nursing 嗰班要上lab,跟住佢要你1330返到去上lab,但lecture1230先完 新界牛死咗
我嗰科program leader話有1.5hours 係recorded lecture video 淨翻嗰1.5小時就可以自己揀返去上定上zoom
+1 係咪每科/Lecturer都有啲唔同
我個科好清晰話個1.5hr你都可以Zoom
照計attendance
琴晚凌晨3點send左封email問佢係點樣 之後佢今日就出左notice 講
懷疑係太多人問
每科都唔同架,煩到死
屌你咩英文speaking唔好,用Email問Lecturer野得唔得啊,仲要問行政野,打電話問CC啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞