[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(53) 又開Sem啦!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
Thomas hooper 英文ok?
求cccu4042 小弟CL02想換CL01
有冇人有CCST 4124 既whatsapp gp 求link
求CCEN4015既CL05或CL08
我都mom左2日都冇位
年年都有人話佢killer 但係我A+
其實冇話邊個lecturer kill唔kill
我係marjorie手中都拎過A
上堂留心聽 跟足每份assignment嘅requirement
低分極有限
(本身語文能力極差就另計 不過好多lecturer都好肯幫學生 只要你肯問肯chur佢地一定會答)
呢科見到au yeung chi ying即走 垃圾pt lecturer 問佢野hea答 書hea教 grade都hea比
利申dse history5** 都得b+
想問係咪冇得轉campus?
請問有冇人有聽日8點半Introduction to Digital Circuits (CCIT4082-CL02)嘅Zoom Link同password?我原本係呢一班之後swap咗去星期五嘅班,Soul轉唔切我啲資料搞到我miss咗堂。而家Soul已經轉咗我去星期五嗰班,我又睇唔返原本嗰班啲notice。
麻煩哂
我中文0830-1130,英文1130-1300
咁樣連堂會唔會好chur 同趕唔趕得切?
Same campus
CCCH4003 CL45 (Monday 0830-1130)求換CL42(Tuesday 1400-1600)
啱啱調左過去CCSS4200 CT07
請問係邊個教?
伏唔伏?
Lecturer會早10分鐘落堂
即係中文係11:20落堂
就係預咗有下一堂的學生要轉課堂
所以如果你轉堂無特別嘢做一定趕得切
除咗中英以外都得
感受回覆
我hku個friend係寫住0830-1120
但hku space 寫住0830-1130
想知advanced chinese Cheung Kwai King點
!
再講
就算你真係遲咗
但係下一堂嘅lectuer都會知道有呢個情況出現啦
當然你同佢講咗聲佢都一定係明
你yr2?
英文差會比佢踩到覺得自己係垃圾
已上岸
聽人講 得中英可以 但有人話英文set死曬
想問下add drop完後 soul2.0 要等幾耐先update??
Lee Wai Fong俾分點?係咪killer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞