全盛時期周杰倫算唔算華語樂壇最撚囂最撚臭串既人?

422 回覆
560 Like 13 Dislike
咁其實分裂講緊咩野既一個思想?我上網睇啲人好似都係過分解釋
單春演唱會 定 姐撚演唱會 比較呃錢?

單春:去探病
姐撚:聽fans唱歌
即刻諗起單春,講真,兩個都有北上發展,

單春 年少得志,頒獎典禮 扮大袋串鳩d 歌手 唔用心,唱live 無料
點知自己過幾年 唱live 都玩到沙聲
最唔撚識尊重果個,就係佢自己。

反而 周杰倫 見佢成日番台灣教下d 後生
之前youtube 見同陶晶瑩個節目,live 教d 音樂系學生寫歌,肯花時間,勁認真,同埋唔串。
中國 : 分裂國家
單春喺香港地真係可以稱王既,香港第三代歌神
但出返去成個華語圈,同Jay真係差幾皮,無論開創性,影響力,定成就
基於兩種立場我會罩著你
驚嘆號開始收皮啦

冇左以前果種味道

趁時間未發覺讓我帶著你離開!~
講收皮其實都唔係驚嘆號咁簡單
啲人吹奏佢都係集中頭7張啦
反而我唔係太鍾意我很忙,太多情歌感覺太商業化
咪玩啦 直播半個鍾有2000萬wo 佢演唱會巡咁多場 成本都唔低啦 不過算係穩定收入囉 而家大陸d節目又限左唔比天價 所以好多藝人轉左直播賣廣告賺打賞 咁樣最多比平台收錢 但變左冇限制
叫昆凌改下啲grammar好難咩
佢都唔好social media 何況直播?不過有錢唔賺咩
我成日諗佢啲po係咪成日問完老婆先出
周杰倫 周杰倫 周杰倫 周杰倫 周杰倫
完美主義最後不停loop周杰倫
如果說懷疑 可以造句
如果說分離 能夠翻譯
真係好神~
之後就七里香收工~
而家仲有好多人以為賺人仔可以唔洗奶共
天真到on9
而家啲演唱會帶埋班契弟上去dum波鐘
easy money佢有咩所謂? 反正大把fans願意比佢賺 佢又自己過下癮 winwin啦
Jay除外
奶共c
ha
講easy money佢大把水賺fans錢啦又衫又醒咁 佢發到豬頭啦 直頭直播都可以唔撈啊 不過睇佢直播係過下癮姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞