全盛時期周杰倫算唔算華語樂壇最撚囂最撚臭串既人?

422 回覆
560 Like 13 Dislike
好 我地繼續聽不愛我就拉倒~~~
所以宜家就少少野就不爽
其實係宣揚健身
咁mojito肯定係宣揚古巴
mojito緊係宣揚mojito
mojito都幾代表到古巴既
搵下連登啲po 真係個個都覺佢奶共 其實大家何以見得 無他既有幾個真係鍾意又跟開佢
仲聽緊夜曲 真係cls 佢當初起大陸去開講啦個主題叫我的時代不會終結就知佢自大啦 咁有料既又無妨既
其實我真係覺得佢一啲都唔奶共
咁當然如果連登仔話搵人仔=奶共咁話佢奶共又真係駁唔到
乜撚嘢係尬車
都好難終結既 咁多人迷佢。。
搵人仔就叫奶我真係冇野好講咁佢奶得好嚴重
其實好簡單,以其他奶共藝人為例
真奶共嗰啲人係願意拋低自己身分去討好大陸人甚至係個政權,呢啲先叫做‘奶’
好似羅嘉良入抖音做小醜,容祖兒同王祖藍唱學貓叫咁
但Jay一聽到佢fans叫佢唱學貓叫,首先係黑面,之後先開始勉強唱(其實都冇唱到,只係俾佢班fans大合唱),完之後仲要叫點歌嗰條友可以返屋企
可惜呢10年帶住隊陀衰家 群埋d豬朋狗友 私下都算 仲要帶去演員會 所有節目
認同
呢個真 我比咁多錢睇佢 佢叫啲兄弟唱????你hea住唱都好啊
夠膽寫首歌寸下我班小粉紅
台妹, 啱啱出道係咩黑"社"會妹妹. 無幾耐就俾周董睇中, 包起左
呢個又係經典 佢成日強調哥世界第一~唔跟風~
串得黎但冇教養,唔記得歌詞大叫sobad,完全係侮辱緊自己個專業同班聽眾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞