全盛時期周杰倫算唔算華語樂壇最撚囂最撚臭串既人?

422 回覆
560 Like 13 Dislike
其他歌手揀神作係以首為單位,但Jay係以邊隻碟黎做單位
我諗頭幾隻碟點排都可以嘈到下世紀
叫導演黎台灣搵佢真係好大支野
你呢樓主有咩心水
我自己就全部都喜 唔排啦 聽佢聽到入棺材isokay
唔好話歌啦,連排封面最靚都排唔出
亞洲第一
挑 打到職業咁好無?
鐘意玩波 tricks 勁 已經夠正啦 啲and1 招 幾鬼靚
得閒真係要抹下佢啲cd先得 真係封塵
記: 陳奕迅表示 他也有向古巨基求證 但是他們的關係並不像外界所想那麼明爭暗鬥
陳: 沒有呀 他說都是傳聞 好煩啊 他的問題要我回答 我只是跟他就 好奇問問看 然後 對啊
記: 你驚唔驚無左個好強勁嘅對手呀?
陳: 很強勁嗎?
記: 你覺得呢?
陳: 你覺得呢? 你們覺得是我的強敵嗎? 你們覺得古巨基是我的強敵嗎? OK
記: 哈...
陳: See

陳奕迅回應:「請大家細心重看那個片段,我那句話不是針對古巨基,是反問那位記者,我不知道是否表情或動作引起誤會,樂壇之中我並沒有任何敵人,別將我跟古巨基用來炒作!」

佢係唔想答個記者,佢係燥住反問記者
佢被誤會咗勁多年當年有睇佢,佢意思都唔當人地敵人姐
唔得架 啲人覺得佢如果要show off應該suppose完美先可以出黎 唔可以當興趣咁睇佢架
GEM就接左佢棒
以父之名無論首歌同個MV
幾時聽睇都係咁正
無OUT過
話曬首播既時候都成幾億亞洲人係電台聽 仲整個716周杰倫日 我諗以父之名神級地位真係好難動搖
係驚嘆號已經收皮
我當跨時代係佢最後一張專輯
曾幾何時佢同Fans承諾過會每年都出一隻碟
依家我寧願佢停 唔好再出
D歌就算出 都得返支那人岩口味
出都係啲9野 唔會再每年出啦佢鬼得閒咩 同我地啲新一年好多計畫19樣
通常呢d都係經理人搞事多
最型一定係葉惠美同十一月的蕭邦
真心覺得唉呦不錯同埋床邊故事都好正
好似當時係大妮急call佢返黎補禍 唔係冇粉腸睇
要講既話 當年好多人都講緊佢范特西正過依然范特西
不過人各有志 鍾意咪聽唔鍾意咪聽其他歌手 好簡單
咁佢無可否認係好有才華
只係年齡大左 才華越黎越少又唔肯面對
就會變左乞人憎
希望過多十年唔好變埋狙擊廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞