全盛時期周杰倫算唔算華語樂壇最撚囂最撚臭串既人?

422 回覆
560 Like 13 Dislike
結果周杰倫同陶喆,都係多年之後憑隻唔算標青嘅作品獲獎
都幾有補償嘅成分
編曲個林邁可好似係韓美混血
在硝煙中想起巨棒的味道
佢自己覺得好正但係歌迷覺得一般既最佳例證
欸我是最屌的 謝謝各位歌迷朋友
有冇人同我一樣,聽好多唔同嘅歌,但都會聽厭晒,最尾又係聽翻姐撚,係咁loop。
瑞典同韓國混 係美國出生 有林邁可個啲歌簡直神
其實係,佢好似真係幾鐘意侯,重要因為咁分,即係分時大家都重愛侯應該係佢最理想既情人,大家鍾意既野又相似,侯又欣賞佢音樂,算係soulmate 我覺得佢之後有想追番佢,但侯想對方係平凡人多d,經歷過呢次都好深刻。 jay唯有寄情工作,佢有講過第時會等到結婚先公開,昆凌真係要多謝侯,前人種樹

但覺得Jay 都係最鍾意候,而侯都一樣 年少既時候永遠都係最瘋狂
所以到宜家佢都好唔鍾意狗仔影佢雖然都收左少少火
19同20屆尷尬到呢。。。
代領人上台次數最多
結果要堆主持不斷搞起個氣氛
懦夫條𡃁仔好似真係歌手

三年二班又係癲
其實明嘅,大陸真人show 賺太多,邊有心機創作
冇記錯,呢2屆,佢哋贏嘅對手又係eason
三年二班有許光漢
舒舒服服咁過日子好過 求其作啦 都大把人埋單 佢呢幾首一出係大陸都賺左1億幾 講緊一首歌 所以隨心寫
我都覺得姐撚最鐘意侯
只可以講係錯得時間 對的人
個陣姐撚事業如日方中 好多野要兼顧
可能忽略左侯既感受
睇我不配個mv睇到心都酸
D人話昆凌呢D乖乖女同到姐撚結婚
除左係姐撚個陣己經上左神枱
都係因為昆凌會聽佢話 就佢 其實都真
因為昆凌講過姐撚唔鐘意睇既戲會搵朋友陪睇
姐撚鐘意睇先約佢睇
我覺得姐撚都係一個幾自我中心既人
所以侯同佢一齊其實遲早都會分
大家覺得Jay啲舊歌要過多幾耐先會開始out
我諗起碼可以捱多10-20年
20係周
21係陶
兩屆單春都係男歌手輸,不過贏到最大獎最佳專輯
22爆冷周贏咗林,我覺得林轉去華納有部份原因係呢度
自我中心啊 唔玩得就梗架啦 我諗身邊既人冇一個唔就佢
我覺得要等到聽佢d歌既人死哂先會Out
佢係咁間唔中出下歌 啲人又聽下又聽埋舊歌都好難out到住
其實有幾多個咁有音樂造詣 佢串得起啵
不過太囂張
其實睇周遊記都睇得出全部當佢係大佬咁
睇完周遊記先發現佢原來已經變成咁 徹徹底底 以前都覺得有少少 宜家直頭係當正自己大老 目中無人 玩化妝師覺得好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞