全盛時期周杰倫算唔算華語樂壇最撚囂最撚臭串既人?

422 回覆
560 Like 13 Dislike
咁你講啦 你記憶力同語文表達咁好
上多啲補習啦 重聽
吓咁叫臭串
佢應該Take左野啦見佢有D訪問都呆下笑下咁
佢老婆都係個班人

睇番13年rundown 原來有4首係搵左佢地唱
不過彈頭其實唔差 同埋嗰陣啲人頂唔順係第7首
第7首係廁所位黎
印象中其餘反應都係一般般 未到好差 始終有新戲加持 同埋場景嗰到幾過癮
起碼佢地都叫做唱得先 同埋之後啲歌無插嘴先
都係比番周董solo

依家啲人屌佢差係搵雪糕小麥小派個啲啵
如果13年都叫嘉年華 咁你叫睇地表最強嗰啲人情何以堪
屌你,如果佢宜家繼續出啲咁高質嘅歌,我支持佢終身都咁撚自大
其實陳奕迅有躁鬱症
佢開心果陣會entertain 記者
唔開心會亂講野
段片未講古巨基果陣佢已經燥燥地

係近年先好返d

講人緣佢香港同台灣都數一數二, 唔係虛偽果d
佢好早講過d 記者成日問佢同古, 佢覺得好煩
去到台灣都仲問

佢果「你覺得古係我強敵咩?」佢可以表達: 你中意點睇咪點睇, 你記者點寫咪點寫
仲有一樣
佢MV啲J女郎正過王晶嘅晶女郎
佢真係好鐘意混血
之前睇康熙來了
小S話未識佢之前唔鐘意佢 覺得佢好假
第一日見佢,侯就行埋去 勁熱情咁讚小S
係咁話想識佢好耐之類
小S話之後熟左覺得佢個人本身應該係咁
但我覺得係小S俾佢討好到姐 侯應該係有機心個種
講性格就唔知啦
不過昆凌同姐撚應該點都最夾
一個林一個硬點會嘈交
幼齒周杰倫就正
同埋昆凌英文好勁, 睇訪問佢都幾高貴
佢都幾撚慘 , 講咁耐都冇人證明到佢真係心機 但因為太nice 比人default 做有心機 . 幾撚諷刺
因為晚晚練歌練到出哂水之後做愛

https://youtu.be/p6_MjOU0OpQ

其實好sweet
我不配都為佢作, 個mv d 畫面睇到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞