全盛時期周杰倫算唔算華語樂壇最撚囂最撚臭串既人?

422 回覆
560 Like 13 Dislike
首歌柒到唱唔到落去...
04無與倫比迷佢
07去睇佢演唱會
果時得中一
真係好開心
係好正
仲有霍元甲
家陣佢都唱唔番
奶到出汁喇
死on9仔
雖然而家好憎佢奶共
但的確佢串得起全盛時期既佢真心屈機
嘉年華13年?
你係咪記錯年份
老老實實 有邊個仆街偽人唔奶
買少見少
好多歌佢都唱唔返

不過霍元甲真係戲同歌都正
魔天倫開始回塘, 同埋D 跟班開始多戲份, 好似扮天台情節
但都有D 好歌
由依然范特西已經無聽不過淨係靠之前個d 都聽唔厭
今時今日睇返前期d作品都係崇拜

但係睇到佢d波鞋 LV相真係大叫屌那星 on9仔
魔天倫手語個part真係正到痴線
重有jazz個段串燒歌
他說:「當日訪問全部都係記者問我,我只係反問記者,當時現場冇人答我,所以至變成咁,我絕對唔係講古巨基,亦唔係針對基仔,只係大家成日攞我同基仔搞是是非非,對呢啲是非話題覺得好悶,樂壇唔係咁樣,從來唔覺得有需要惡性競爭。」他強調:「我冇敵人!」

鬧佢態度差ok
但佢係燥記者點解成日要問佢其他人既野
佢講咗唔想答基仔d野

https://youtu.be/oyeP7rHNUCw

睇返個陣其他訪問係要拉埋佢地一齊講
佢好心情咪對記者好d,玩下咁答
大佬 嘉年華都無喺香港舉行過
同埋13年 無咩印象佢叫班兄弟上台唱
天台嗰到只係一首咁大把
到觀眾點唱又係唱得一兩段左右
點解要嬲呢
巴打我都係錦諗,其實我睇到嘅意思就係:不停奮鬥,不停激勵自己唔好比人打沉唔好放棄,唔洗理人點睇,相信自己,等等

反而睇到佢以前幾痛苦下,近乎精神病錦相信自己,成名背後係好多血汗
你13年有冇考好中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞