全盛時期周杰倫算唔算華語樂壇最撚囂最撚臭串既人?

422 回覆
560 Like 13 Dislike
但講真,姐撚串還串,對啲競爭對手都會吹奏下客客氣氣咁,例如陶喆王力宏JJ嗰啲
反而對人串真係諗起單春,有記者問佢點睇古巨基,之後佢話你地覺得佢係我強敵咩?
八度空間我都麻麻
南拳媽媽
在中國大陸發行時,將《分裂》改名為《離開》
有義氣到搵班垃圾上台要FANS 聽佢地唱歌

我中意佢, 但果班垃圾真係唔該死返後台啦
以前既事
宜家咪又要唱學貓叫
最出色果幾首,彈頭唱,屌你老母
真係要表揚下周杰倫官方Channel 敢po 出黎比fans 屌

https://youtu.be/lA7gHxxscBA
其實有後文,唱完之後
Jay:開心嗎?
點歌嗰條友:開心
Jay:你可以回家了,哈哈哈哈哈哈哈哈
其實我覺得佢冇變到
但對自己嗰種極度自信肯定仲喺度
咁冇講錯嘅
反而依家冇咗呢種不甘心的心態,所以新的音樂都唔好聽,

依家唔係寸,係自我感覺良好,唔夠錢就搞中國演唱會

屌Netflix唔推佢的圍爐節目
佢果種唔係睇唔起人的寸

係藝術家的傲氣,覺得自己的作品係最好,外面世界唔識欣賞
由初出道嘅內向毒L變成超有自信 都變得幾多
嗰10年唔係單春就係基仔架啦,基仔又冇做啲咩得罪佢,根本就唔需要公開場合咁樣落人地面
雖然單春癲癲地就不嬲
點解佢當年紅唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞