元朗上車盤7

959 回覆
9 Like 39 Dislike
係㗎土瓜環果頭真係十年都唔去一次
所以交通上我覺得係方便
968仲要5分鐘開一班 (繁忙時間) 算幾好
一定覺得自己住既地方去邊都方便㗎 但實際上係幾方便
G單位好似要望新個期wor
Blk 5, 40G 成左$8.7M, $16,141 psf
真係唔貴
邊度誇張失實先
可能我慣非繁時間先搭巴士
你唔能夠話我失實喎 呢啲都係真實一面嚟

講繁忙時間,香港任何一區行路面都不能作準是常識吧 你以為繁時大老山唔會塞? 將軍澳隧道幾耐先出到觀塘呀 荃灣沙咀道塞到瀨屎添啦

都係嗰句,要計繁時塞車就公平咁計
咪用繁忙時間嚟話我非繁時間失實,你咁講係段章取義
你仲係比咩新界 市區 固有概念綁住
計距離,元朗一定係遠過市區唔使拗,打開地圖就知。搭的士耐啲都一早我講咗

我係話,今時今日嘅科技交通發展,已經唔可以一概而論:元朗一定慢過市區。元朗都要睇吓邊度,市區亦要睇吓邊度,作為住過市區十幾年嘅人,我絕對清楚,根本有啲地方好隔涉。反觀元朗,我覺得車多又密,行三號快,去TSt中環又有西鐵,係唔及九龍澳運呢啲咁核心地段鬥,但同沙田荃灣呢啲地方就未必輸洩。 再睇埋九巴線路,元朗係多特快線。點解可以咁正? 係同元朗人口交通規劃有關,元朗得一條主幹道,乘客量集中,咪養得起多特快線囉! 所以我話元朗交通正不無道理,樓價都反映咗。 唔需要爭拗,你睇清楚我講啲乜再講
元朗968=天水圍967 969加埋=屯門960 961 962 962B加埋=荃灣930 930X 934 936加埋

密嘅程度可想而知
所以無理由唔800萬買Yoho 393 走去買南昌
大量交通工具
睇你生活圈子喺邊度啫
近深水埗咪揀南昌 大西北點都係元朗方便
唔好講到元朗咁渣先得㗎
仲有馬鞍山 將軍澳
有埋直車就方便
Yoho 393必買之選
800萬即可15分鐘去中環
比多少少800萬yoho 393
下個月即升5成
話時話,其實博愛迴旋處有無得救?
日日咁塞真係唔係辦法
星期六日仲由朝塞到晚
睇返中原成交
mt 8座51a 成左677
萬7蚊尺咁硬

有錢真係買大d 呎價平成1, 2k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞