元朗上車盤7

959 回覆
9 Like 39 Dislike
唔明點解采葉無人講 置頂都係得幾句
個屋苑大 但少人放盤
買樓揀元朗 600期左右 真心建議去睇一次
我睇中左 509實呎2房, 個廳都叫大
個個都開 6.8M
尚城 同 嘉湖 點睇
尚豪無睇過, 不過管理費好貴喎
想問下
溱柏行出大馬路15分鐘得唔得?
映御行去朗屏站10分鐘得唔得?
起緊買d 咪yoho 4期
你個筆直都係搵番新元中
有冇人知Yoho 第四期幾時開賣?
未公佈 有排
快步年輕男仔 有做開運動既就ok
呢個價位買到3寶 世宙2房429
嘉湖方便d
唔係呀伯既話
5分鐘左右
開價貴5-10%是常識吧
開票叫低10%價亦是常識
朗庭園係好野黎 靜得黎又方便 樓下巴士小巴輕鐵 想行又得搭車又得
以前新地d料真係好好
講開朗屏北信置塊地好似2年後完工 有3層商場

到時朗屏北可能又會升值小小
朗屏北? 即係邊度?
宏業西街同康樂街交界

睇地圖即係元朗貿易中心對面塊空地 起15層商廈

已獲批興建1幢15層高商業大樓,涉及樓面約49.8萬平方呎。據發展商年報顯示,將會有75%樓面作為寫字樓用途,其餘25%的樓面則作為零售商舖

宏富苑同映御最受惠 最近 其次采葉庭同尚豪庭都近

住朗8相信唔會行返入去

零售面積唔算細 如果好彩到時有間超市進場買餸就方便好多

#1都有講果頭工業區其實一路都發展緊 中線投資黎

D工廈陸陸續續入緊紙改建住宅/商廈

不過依加買就要做開荒牛 自己考慮
半個鐘出到旺角又幾好
試過上車計20分鐘 但應該好少咁快 所以先話半個鐘
無10年都唔洗諗發展完 信和果到起左2年都係圍塊板 停哂工
唔想俾貴管理費 唔會玩會所d野
Yoho4 如果無會所 我首期拎到500萬出黎
壓測應該都唔係問題
個邊業權太散,得幾座係大業主
嚟緊得三座有機會十年內重建(麗新,駿佳廣場)
其他再等多十年啦
係架 又要入紙改土地用途 又要拆 又要起 邊有咁快? 所以話係中線投資

信和果到有區議員問左要22年8月完工(無delay既話)

我自己本身都有考慮果頭 映御尚豪庭呢堆都睇過樓

後尾覺得自己住幾年都會搬返市區 就無買到 寧願買方便d

上車黎講果到係平d 自己要考慮返

一分錢一分貨 又好配套又方便就唔係呢d價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞